Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1920

ELS CADETS  PERDEN PERÒ CONVENCEN


Primera Regional
S'Arracó, 1 - Escolar, 1


1ª Regional
S’Arracó 1 – Escolar 1
7è classificat
Sempre és important puntuar i ahir es va treure un punt del camp del tercer classificat. La nota negativa del partit és la cinquena cartolina groga per a Joan Gomila, el qual diumenge que ve no podrà jugar, i la lesió de Joan Garau.
 
3ª Regional
Can Pastilla 2 – Escolar 3

11è classificat
 
Juvenils
Escolar 3 – Llosetí 3

8è classificat


Molts de problemes tindrà en Sebastià, aquesta segona volta, a causa de la falta de jugadors, tot i que aquestes properes setmanes s’incorporen de nou a les files de l’Escolar els jugadors Sergio Sogorb i Ivan Campos, que vénen de Son Servera. El partit fou molt dolent, tant per una banda com per l’altra. Es tractava d'un partit que, amb tots els jugadors de la plantilla, s’hauria guanyat tranquil·lament, però quan jugues amb un equip de circumstàncies passa el que passa. Cal dir que hem de donar les gràcies a l’àrbitre del partit, ja que en va fer per salar quan el marcador estava 1-3, i es va aconseguir empatar per unes decisions arbitrals més que dubtoses. 


 
Cadets
Escolar 1 – Cide 2

5è classificat
No es mereixien perdre. El resultat no reflecteix el que va passar en el camp- L’Escolar va tenir un bon grapat d’ocasions clares de marcar i la pilota no va entrar, mentre que el Cide, tot i ser un gran equip i moure la pilota molt bé, aconseguí els seus dos gols per dues errades nostres i amb dos contraatacs va fer els dos gols. El segon el va marcar després que Alex Murillo tingués una ocasió de gol que va fallar i que hauria significat el 2-1. En definitiva, un empat crec que hauria estat el resultat just, però el Cide no va fallar les seves ocasions i nosaltres sí. “Tenim un equipàs”. D'altra banda, es confirma la participació de l’equip en el torneig internacional que es farà a Menorca per Pasqua, davant equips estrangers, i segur que serà una experiència important per als jugadors i l'entrenador. Anirem informant de tot plegat. 
 


Cadets B
Escolar 2 – La Real 0
2on classificat
 
Infantils F11
Escolar 1 – La Salle At 2

 
Infantils F7
S’Arracó 3 – Escolar 3
 
Futbol Femení
Escolar 1 – Pto Cristo 1
 
Alevins
At de Peguera 3 – Escolar 5
 
Benjamins F7
Escolar 4 – Manacorins 3
 
Benjamins F8
Escolar 6 – Petra 1
 
Prebenjamins
Escolar – Serverí (Ajornat)
 
Prebenjamins
Serverí 3- Escolar 1

 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora

 
Font (resultats): Diari de Balears