L'At.Escolar, convidat pel CB Mallorca (LEB Or)
Image

La passada setmana, concretament el divendres dia 22, el nostre club va ser convidat pel Club Bàsquet Mallorca a assistir al seu partit contra el C.B Palencia, en el Palau d’Esports d’Inca. Als jugadors del nostre club, entrenadors, pares, mares i germans els va agradar tant la idea que fórem 77 els representants del bàsquet de Capdepera. A les 19.15 partírem, amb un bus ben ple i uns quants cotxes, cap a Inca, i al cap d’una hora ja hi érem. Tots equipats amb camiseta verda i amb unes ganes immenses de veure aquests cracks del bàsquet. A l’entrada, l’organització va obsequiar a cada al·lot amb una berena i uns pals per animar el partit. Sobre les 21h apareixien sobre la pista els jugadors del Bàsquet Mallorca, acompanyats per nins i nines de diferents clubs assistents a l’acte, i al cap de cinc minuts començava el partit que, desafortunadament, va perdre l’equip mallorquí. Nosaltres, per la nostra banda, ens emportàrem un record meravellós d’una jornada de convivència amb companys, pares i tècnics del club i una lliçó de bon bàsquet per als nostres ulls.

Image

Cròniques dels partits

Infantil Masculí
Santa Maria, dissabte 23/01/10; 17h.

Santa Maria 90 – Atlètic Escolar 43

Bon partit disputat per l’infantil masculí de Capdepera. Sabent que per circumstàncies del calendari quasi hem hagut d’estar dos mesos aturats, el rival va ser molt superior, realitzant una pressió “tota pista” que quasi no ens deixava passar a la nostra pista, sobretot els primers minuts. Així com anaren passant els minuts, els nostres varen anar agafant ritme i no vàrem deixar que ens tancassin el marcador. Suposam que en les properes setmanes els nins aniran agafant  una altra vegada el ritme de competició i tornarem a estar a l’altura de la categoria.

J. Antonio Ferrera

Infantil Femení
Capdepera, dissabte 23/01/10; 10h.

Atlètic Escolar 42 – Dakota Alcúdia 63

1r parcial (3-18), 2n parcial (16-12), 3r parcial (11-20), 4t parcial (12-13).

Hem començat la segona volta amb bones sensacions, malgrat el resultat. En el nostre primer partit contra Dakota vàrem perdre de 39, sense possibilitat de plantar cara en cap quart. Aquesta vegada, però, els ho hem posat més difícil. Aquest equip comença a voler guanyar i, partit rere partit, ho està demostrant. La meva enhorabona a na Mar, que duu dos partits demostrant que per jugar bé tan sols s’ha d’escoltar i voler fer.

Susana Barrantes

Cadet Masculí
Capdepera, diumenge 24/01/10; 10h.

Atlètic Escolar 62 – Sant Salvador d’Artà 51

1r parcial (11-16), 2n parcial (10-19), 3r parcial (20-4), 4t parcial (21-12).
F. Carril (2p, 3f), Ll. Regueiro (10p, 4f), CM. Guardiola (5p,1f), M. Saavedra(5p, 1f), C. Cruz (0p, 5f), M. Romero (2p, 5f), P. Marí (5p, 1f), M. Pérez (2p, 0f), Ch. Roy (0p, 2f), D. Rico (31p, 1f).

L’Atlètic Escolar se’n va endur la victòria del partit en la passada jornada malgrat la son que provoquen els foguerons...En la primera meitat del partit, l’equip artanenc va aconseguir un avantatge de 15 punts a causa de la nostra falta d’encert a cistella. En el descans vàrem concloure que per a remuntar el partit havíem de ser més agressius en defensa i més efectius en l’atac. Sortírem defensant amb pressió 2-2-1, acabada en zona 2-3, cosa que va provocar grans errades en l’equip rival i nosaltres vam robar molts de balons. Tot seguit, una bona feina en atac va provocar que l’Artà es carregàs de faltes personals. Tots aquets factors varen ser el camí cap a la victòria. Esper que després de guanyar als tercers classificats, l’equip es motivi per a disputar una bona segona volta.L’equip vol agrair la seva col·laboració als infantils Manu i Chan.

Atlètic Escolar Burger King 85 – CB Petra Es Cruce 51

1r parcial (19-18), 2n parcial (23-11), 3r parcial (15-12), 4t parcial (28-10).

Partit sense història contra el darrer equip de la classificació (amb tan sols dos partits guanyats i 12 de perduts). Un partit que ens consolida a la quarta posició i ens garanteix la permanència a la categoria. El partit fou de clar domini de l’Escolar en tot moment, podent fer moltes rotacions de jugadors i acabant com a protagonistes la parella d’àrbitres, principalment J. Pizà, que s’encarregà d’enfonsar un equip visitant tocat moralment, amb un joc anàrquic i un descontrol dels jugadors per part de l’entrenador visitant (principi del quart període 57-41), que en lloc de controlar els nervis dels jugadors del CB Petra, amb algun comentari o avís, es varen dedicar a castigar-los amb tècniques i desqualificants. Arribaren a dir en veu alta “para chulo, yo soy el más chulo”.  A tot això, després del partit posaren a l’acta del partit “El vestuario arbitral carece de mesa, sillas para poder realizar informes, ni percheros, lo que obliga a los árbitros a depositar la ropa en el suelo”. Idò, què vos pareix??!! Els senyoritos... Bé! Sense més comentaris arbitrals, deixem-ho així. Em sap greu no seguir el consell del senyor Mijagi: “En 40 minuts de zoneta, aquets no t’arriben a 50 punts”. Quina llàstima, ens n’han fet 51!!