Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2461

 Ha començat el campionat d’atletisme i en la primera trobada, el passat cap de setmana, els atletes gabellins van assolir una gran participació.




   En la competició de control que inclou les categories benjamí, aleví i infantil, on no hi ha medalles perquè és un primer contacte amb la competició a pista, els participants van ser: Sarah Didoune, Micaela Beltrán, Nuria Bonet, Nayana Amer, Ángela Aso, Raquel Navarro, María de Lluc Lliteres, Silvia Reichac, Nerea Oses, Aina López, Cristina Martí, Yolanda Hobbs, Sandra Pérez, Lídia Navarro, Lea Didoune, a la secció femenina. A la masculina hi van participar: José María Malagón, Nagir Fernández, Sony Sánchez.
   També es va disputar la carrera de Cros, on van participar les categories de cadet i juvenil amb els atletes: Yolanda Hobbs, Miquel Flaquer i Ewan Alexander Hobbs.
   La notícia va ser l’espectacular carrera de Miquel Flaquer, que tot i haver començat a competir fa un any, el cap de setmana passat el públic es demanava qui era l’atleta i varen demanar referències sobre ell. Flaquer va començar en l’atletisme amb 14 anys i en el seu primer cros va quedar sisè de Mallorca. No va poder assistir al campionat de Balears per motius personals.
   Aquest cap de setmana continua el campionat al poliesportiu Príncipes de Espanya amb les competicions de control, i el campionat d’hivern de juvenil i cadet.
    Després, les properes carreres són: el dia 12 de desembre, competició de control i campionat de Mallorca de combinades. El dia 20 de desembre, II Cros a la UIB.
    El proper dia 18 de desembre hi ha una concentració d’hivern on es reconeix el mèrit dels millors atletes i entrenadors durant la temporada passada. Aquest any, i després d’algunes edicions sense participar-hi, Capdepera ha tornat a estar convidada gràcies a l’esplèndida temporada que van realitzar Júlia Fernández Vives com a atleta i Toni Morey Guiscafré com a entrenador.