Victòria treballada en el derbi de Pto Cristo

(foto d'arxiu)

1ª Regional
Pto Cristo, 0 – Escolar, 1
5è classificat

Un partit davant el Pto Cristo sempre te aquell punt d’interessant i dissabte no va ser una excepció i es va viure un partit vibrant que al final va guanyar l’Escolar gràcies a un gol de Miquel Ferrer. La primera part va acabar amb l'empat inicial, però hagués pogut acabar tranquil·lament amb el resultat de 0-2, si tenim en compte dues clares ocasions que va tenir l’Escolar- Però la pilota no va voler entrar. A la segona part, el Pto Cristo va sortir a la desesperada, intentant marcar en els primers minuts, cosa que no va aconseguir perquè defensivament l’Escolar va fer un gran partit. En una contra,  i just abans de ser substituït per lesió, en Miquel Ferrer va obrir el marcador. La resta de partit va ser un voler i no poder per part del Pto Cristo, ja que l’Escolar va controlar en tot moment i fins i tot va disposar d'ocasions clares de tornar a marcar. Tres punts més que ens tornen a col·locar dins les cinc primeres posicions. El pròxim repte és el Petra, equip que ens visitarà el proper diumenge. Enhorabona a tots.