Porreres 44 – At. Escolar 46

SÈNIOR MASCULÍ
Bàsquet Pla 84 – At. Escolar 57

Alcúdia, dissabte 24/10/09  16.30h.
   Tercer partit de  lliga, ens vàrem enfrontar amb un dels equips forts de la categoria i vàrem pagar les conseqüències de ser el nous. El nostre equip va intentar  posar en pràctica allò aprés en els entrenaments, però la falta d’experiència i el resultat els va afectar molt anímicament i no varen ser capaços d’aixecar el cap la resta del partit. Esperem que mitjançant els entrenaments vagin agafant tècnica i confiança per així poder donar més de sí en els partits i poder desenvolupar els coneixements adquirits  als  entrenaments.
 Xico Vergara.

Consell, dissabte 24/10/2009. 12h
1r parcial:17-18; 2n parcial: 5-8; 3r parcial 12-5; 4t parcial: 10-2.
   Partit molt igualat fins al començament del tercer quart en el que no ens surt res y arriba la frustració i amb ella els errors, passades dolentes, en defensa ningú tanca el rebot, en atac anam caminant i les contràries aprofiten l’oportunitat per desmarcar-se. En el darrer quart més del mateix, baixam les mans i ens donam per vençudes, ja no volem seguir jugant.
Vull animar a les nines a que continuïn treballant perquè, com tot en la vida, amb treball i esforç s’arriba a la recompensa.
Susana Barrantes.

Palma, 25/11/03. 10.30h.
1r parcial: 7-20; 2n parcial: 15-23; 3r parcial: 14-23; 4t parcial: 8-25.
Ferran (0 faltes, 6 punts), Manu (0F, 9P), Carlos Cruz (0F, 19P), Dani (3F, 17P), Carlos Guardiola (0F, 16P), Lluís ( 4F, 16P), Pep (0F, 8P).
   Primera victòria dels nostres cadets: aquest diumenge vàrem disputar un partit contra un equip notablement inferior a nosaltres, Ciutat de Palma, que ens va facilitar l'arribada a cistella.
Els verds varen desenvolupar unes bones jugades en atac, i una regular defensa; no obstant s'ha de remarcar el bon joc en equip, les ganes de guanyar i la gran anotació de punts per part de tots els jugadors.
   Es va començar el partit amb tres faltes per part nostres en un minut, però després de parlar amb ells i deixar clar els objectius que volíem aconseguir, va començar el bon joc per la nostra part i això es va reflectir en el marcador fins arribar al descans amb una diferència de 21 punts. A partir d'aquí es varen provar diferents jugades en atac, cosa que va permetre que tots els jugadors anotassin nombroses vegades.
   Esperam que aquesta victòria sigui el principi de moltes més.
Susana Barrantes i Laura Flaquer.

JUNIOR MASCULÍ: descans

Muro 25/10/2009 12h.
Muro 44 – At. Escolar 46
   Nova incursió a l’interior de l’ illa de l’intrèpid equip femení, en aquesta ocasió amb 8 efectius. Partit roquer roquer, amb un abús per part dels dos equips de la defensa zonal, amb 40 minuts de zona 2-3 per part de les dues esquadres (en Toni “Monito” s’hagués tallat les venes com a mínim). La primera part fou clarament dominada per les nostres arribant a tenir un claríssim avantatge de 22 punts, però desprès de la expulsió de na Sílvia (la dona meravella) al segon quart ens quedarem amb poc refresc i coixejant en la qüestió anotadora. Especial menció a Rosa (captain girl) amb un “derroche” que ja voldria la cobra per ell.
Albert Llull.

Image

Palma, 25/10/09 18h
1r parcial: 14-16; 2n parcial: 21-8; 3r parcial: 29-14; 4t parcial 20-19.
   Partit per oblidar, que es va començar amb molt de nervis i mot ajustat, dominant l’ Escolar clarament en el rebot (14 rebots) (marcador 14-16); el segon i tercer quart van ser una altra historia, hi va haver una gran llaguna mental que l’equip es va quedar perdut en defensa i negat en atac, estant molts minuts sense anotar, nerviosos i molt castigats pels àrbitres a faltes i tècniques. L’equip ocal va posar una quantitat de punts de diferència en el marcador, impossible de recuperar per l’escolar (21-8, 29-14), gràcies, en part, per no aturar les seves transicions, en el darrer període es va recuperar l’ordre i es va igualar el marcador del període, però sense resposta a una impossible remuntada (84-57). Positiu, tan sols la recuperació física den Kiko i en Juanan.