Cròniques i resultats del  C.E.Escolar , corresponents a la jornada del 16 al 18 d'octubre de 2009

1ª Regional
Escolar 3 – Spt Sant Marçal 0
(Martí, Jaume Moll, Rafa Navarro)
6è classificat
  En tots els partits que queden per jugar, ja m’agradaria poder dir que hem vist un bon partit de futbol, cosa difícil a 1ª Regional. El passat diumenge fou un d’aquells que, tot i guanyar-se d’una manera contundent, fou un partit més tirant a avorrit que bo. Qui s’encarregà, en tot cas, que tingués una mica de color fou el de negre, que divagava pel centre del camp sense ordre ni control i donant un recital de cartolines i decisions inexplicables. A la primera part, Jee Jou (Martí) obrí el marcador, després de rematar d’una manera contundent una treta de cantonada. I poques coses més durant els primers 45 minuts. A la segona part, la cosa es va animar una mica més, amb els gols de Jaume Moll i la vaselina de Rafa Navarro, que donaren un poc de vida al tema. L’única cosa bona de tot això és que l’Escolar ja duu cinc jornades sense perdre i ara ja som al sisè lloc de la classificació,  dins la pomada dels equips capdavanters. Aquesta situació, per anar bé, no s'hauria de perdre, però tampoc ens convé arribar al lideratge, ja que llavors tothom t’espera i  et vol guanyar. En definitiva, una molt bona situació a la classificació i tranquil·litat a la plantilla. Enhorabona a tots.

Image

Juvenils
Escolar 2 – Sóller 0
9è classificat
   Sense cap problema per als Juvenils, davant un equip molt fluix. Un cop marcat el 2-0, poques coses més es varen veure. Cal dir que en els dos partits dels Juvenils jugats a Capdepera dels Juvenils, he vist dos jugadors que m’han agradat molt i que estan en un moment molt dolç, i no són altres que Eduard Flaquer i Abdulai Fajardo.