Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2177

 La lliga de bàsquet alça el teló, i els distints equips de l'At.Escolar entren en acció

En Autonòmica Masculina:
S.C.D. HISPANIA, 72
AT. ESCOLAR, 80










INFANTIL MASCULÍ
Manacor, dissabte 10/10/09 - 17h

Bàsquet Manacor, 64 - At. Escolar, 13

Vàrem començar la temporada contra el Bàsquet Manacor amb una derrota, però els objectius que teníem marcats es varen complir. L'equip és bastant novell ja que la majoria de jugadors debutaven en la categoria. Durant la pretemporada hem treballat aspectes bàsics individuals, els quals els al·lots van ser capaços de desenvolupar; i a partir d'aquí anirem treballant el joc col·lectiu, ja que sabem que aquest equip té un gran marge de millora.

 

Sebastià Regueiro


INFANTIL FEMENÍ
Alcúdia, dissabte 10/10/09 - 10.30h
Dakota Alcúdia, 68 - At. Escolar, 29

Arrancam la temporada amb la nostra primera derrota enfront d’un rival ja conegut. Malgrat la diferència de punts, he de dir que estic molt contenta amb el resultat. Encara que, defensivament, ens queda molt per fer, en l’atac s’ha notat la millora. Vull presentar a les nostres noves incorporacions: Laura, Lucía y Ana. Vull agrair el recolzament de na Lucía i n’Ana que, encara que no jugaren, es despertaren a les 7 per venir a veure’ns, cosa que diu molt d’elles; a na Laura, felicitar-la pel seu primer partit, en el qual ha aconseguit alguns rebots en defensa i en atac.

 

Susana Barrantes


CADET MASCULÍ
Artà, diumenge 11/10/09 - 11.30h
Sant Salvador, 77 –  At. Escolar, 66

Ens vam presentar al primer partit amb un objectiu molt clar: començar amb una actitud lluitadora i positiva. Es va iniciar el partit amb una gran efectivitat per la nostra part, provocant que el contrari es precipités i entrant forts a cistella i provocant faltes i seguidament anotant els tirs lliures. El segon i tercer parcial van ser molt disputats i amb abundants faltes que varen allargar el temps de joc. En el darrer període, les expulsions de Carlos Guardiola, Manuel Saavedra i Dani Rico van ser factors claus per a la derrota. Malgrat el resultat final, hi ha hagut un bon començament dels cadets i estic segur que aquest equip desenvoluparà una temporada interessant.

 

Guillem Mir  


JUNIOR MASCULÍ
Capdepera, divendres 09/10/09 - 20h
At.Escolar, 51 - Nadal Mobiliari Artà, 63


SÈNIOR FEMENÍ PROVINCIAL
Capdepera, divendres 09/10/09 - 21.30h
At. Escolar, 23 - Luminosos Júpiter Santa Maria, 48 


AUTONÒMICA MASCULINA
Palma, diumenge 11/10/09 - 18h
S.C.D. Hispania, 72 – At. Escolar, 80

Parcials: 27 – 14 / 14 – 19 / 17 -30 / 14 – 17 

Jugadors: Nico (6 punts, 4 faltes), Ferrera (8 P, 2 F), Almir (2 P, 4 F), Toni Arnau (11 P, 5 F), Juanan (11 P, 4 F), Rafa (25 P, 2 F), Jose (5 P, 2 F) , Villalobos (12 P, 2 F).  

Treballada i merescuda victòria dels visitants, At. Escolar, gràcies a la continuïtat i caparrudesa, malgrat els dos primers quarts desastrosos. Després d’un raonament i xerrada en el descans, posant clar els avantatges que volíem aconseguir i quins aspectes s’havien d’aturar del contrari, es va sortir amb ganes de fer feina i el marcador ho va reflectir, fins que ens posàrem davant (58-63) amb un parcial de 17-30, i amb una dosificació de rotacions ( tan sols disposàvem de 8 jugadors) vàrem aconseguir arribar al final del partit, bé físicament i bé de faltes. El marcador no va perillar en tot el darrer quart.

 

Toni Llodrà