1ª Regional
Escolar 2 – Son Roca 1

12è classificat

Image

Al cap i a la fi del que es tracta és de puntuar i el passat diumenge l’Escolar ho va fer. Però s'ha de dir que a la segona part es va patir una mica, principalment després que el Son Roca marcàs el seu gol faltant 10 minuts per acabar el partit.  A la primera part, l’Escolar fou superior en tots els aspectes, amb un Vador inspirat. Aquest jugador marcà els dos gols, un a ca da part. El primer en un u contra u davant el porter, a passada de Rafa Navarro, i el segon amb una rematada de cap. El Son Roca és un equip que pressiona molt en el centre del camp i no deixa respirar, tot i que amb la velocitat de M.Ferrer i Gomila per les bandes, l'Escolar va fer molt de mal. A la segona part, el Son Roca aconseguí el 2-1 en una jugada més que discutible, ja que el línier es va quedar amb la bandera aixecada, marcant un clar fora de joc, però l’àrbitre principal deixà seguir la jugada amb, les consegüents protestes dels jugadors de Mariano i del públic. Al darrer minut es va xiular una falta en contra, molt perillosa, i la pilota va sortir  fregant el pal de la porteria. Podia havers estat l’empat. Crec que continua essent un punt a tenir molt en compte el tema de la defensa en les jugades a pilota aturada. En definitiva tres punts més i el proper cap de setmana davant el darrer classificat, el Pilares la Soledat, que ho ha perdut tot i tan sols ha marcat un gol i en duu 13 en contra.