ELS BENJAMINS ARRANQUEN AMB UNA VICTÒRIA CONTUNDENT

L'equip de 1ª Regional arrabassa un punt en la seva visita a Bunyola

1ª Regional
Juv Bunyola 1 – Escolar 1
13è classificat

Si fos per ocasions clares de gol, l’Escolar anà per davant clarament ja que a la primera part un 0-3 hagués estat just, però no es va tenir sort cara a porteria. En aquesta primera part semblava que les coses anirien per bon camí, després que en Miquel Ferrer marcàs el primer gol, als 15 min. i veient com contínuament es creaven ocasions clares de marcar. Però la pilota no volia entrar. A més, ens vàrem endur un gran ensurt  quan en Jaume Moll, en una jugada al centre del camp, saltà de cap a una pilota i es va lesionar; com a conseqüència de la topada, va ser necessari traslladar-lo a l’hospital, per precaució, però finalment no va tenir res d’importància. El jugador del Juv. Bunyola implicat en la jugada en sortí més mal parat, ja que patí un trau al cap i necessità cinc punts de sutura. També en M.Ferrer fou substituït per un problema a l’espatlla, a la primera part. Per acabar d’arrodonir el diumenge, en Vador també es va lesionar i això va trastocar l’equip. A la segona part, el Bunyola, en una treta de cantonada aconseguí l’empat tot i que també l’Escolar va tenir les seves oportunitats. En definitiva, un cúmul de desgràcies que crec que foren determinants per al resultat final, encara que el Bunyola també va merèixer marcar.