Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2188
 RESULTATS DEL JUDO RESHINKAN EN EL 3R TORNEIG DE SA COMA 2009
     El passat dissabte dia 12 de setembre, començaren les festes patronals de Sa Coma. Entre els nombrosos actes programats per enguany hi trobam la competició de Judo infantil, reservada per a nins i  nines de 4 a 12 anys. Una vegada més poguérem gaudir del millor judo dels petits practicants, sota l’organització del Reshinkan
    El lloc triat per dur a terme aquest e3r Torneig va ser la Plaça de la Delegació, a una hora ideal: l’horabaixa de final d’estiu.
    L’acte començà amb la presentació dels participants a càrrec del senyor Mateu Frau, delegat de l’ajuntament de Sant Llorenç a Sa Coma. que dirigí unes paraules de benvinguda i enhorabona a tots els participants.

Image

   Finalitzar el torneig se va fer entrega dels premis: un trofeu i una samarreta que va ser repartida per la secretaria de la Delegació, na “Nena”; mentre que les medalles les lliurà el Sr Mateu.
Els primer classificats són els anomenats , més endavant:
   AZAHARA HINCHADO, SARA CHÁVEZ, ALBA HERNÁNDEZ, MARGA MORENO, SANDRA BELTRÄN, VIÍCTOR MORELES, PEP MUÑOZ, ERIC VELIZ, ADRIÀ FERNÁNDEZ, ÀLEX MONTOSA, SERGIO GUERRERO, JUAN RIERA PÉREZ,  XIN  YUAN, ANTONI GALIANO, LLUIS VAZQUEZ, ÀLEX AGUILAR, YANNICK WILKEN,  ANTONI MURILLO, ALINA SÁNCHEZ, ANDRÉS CAMILO, FABIO SÁNCHEZ, JERONI MESQUIDA,  JAVIER SÁNCHEZ, LARA SCHULTER, DIEGO VELASCO,  JAUME NICOLAU, LLORENÇ NICOLAU, CATI MESQUIDA,  NEUS POU, CRISTIAN FERNÁNDEZ, JAIME FERNÁNDEZ, y  NEUS TIZÓN.