Escolar, 2 - S'Arracó, 3

1ª Regional
Escolar 2 – S’Arracó 3

El millor, amb diferència,  fou Àlex.

Primer partit i primera derrota. Quan veus un equip que surt al camp i en els primers 10 minuts no deixa respirar el contrari i té el 100 % de possessió de la pilota, i fins i tot és capaç de marcar un gran gol, penses que les coses realment han canviat. Però cinc minuts després S’Arracó empata el partit i el teu equip s’enfonsa, es descol·loca, es posa nerviós, etc, etc, i comences a pensar que tot segueix allà mateix, on ho deixaren l’any passat. I així va passar.

Del partit del diumenge se'n poden treure moltes conclusions i crec que la principal és el que no s’ha de fer, ja que el que si s’ha de fer tan sols va durar deu minuts i amb tan poc temps poques coses treus en clar. El que sí que vaig veure, i crec que molta de gent, fou que als contraris no els va afectar gens ni mica el fet que als cinc minuts els marcassin un ol. Aquell equip va seguir fent el que havia de fer, ben col·locat, amb les coses clares i, a partir de dues greus errades en defensa per part de l’Escolar, foren capaços de capgirar el marcador en els primers 45 minuts. Per acabar de rematar la feina, al tres minuts de la segona part, el marcador es posà 1-3 i  el partit pràcticament sentenciat.  S’Arracó fins i tot es va quedar amb 10 homes, però això tampoc els va afectar gens ni mica, mentre l’Escolar anava a la desesperada per tal de reduir distàncies. En el minut 43 de la segona s’aconsegueix el 2-3, enun rebot, però ja no hi va haver temps per a res més.

Image

Image

Aquest any no estarem per plantilla, fins a 8 jugadors descartats asseguts a la grada, cadascun millor. Enguany tenim molt millor plantilla que l’any passat, ara falta que es moguin bé les peces.

Juvenils
Llosetí 1 – Escolar 0

Mal inici de temporada, amb dues expulsions incloses. Fluixet, fluixet.

PER TAL DE DONAR LA INFORMACIÓ DELS PARTITS FINS QUE EL PROGRAMA “PILOTES FORA” COMENCI, ES FARAN LES CRÒNIQUES EN EL PROGRAMA “DE TOT I MÚSICA”, ELS DILLUNS AL MATÍ.