Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2301

Josep  Mascaró imparteix un curs de Judo a  Noruega

Image


   Els alumnes  Marcos González, Sandra Reche i Lluís Galian , juntament amb el mestre Pep Mascaró,  s’han desplaçat fins a Kongsberg, una  ciutat propera a  Oslo, molt coneguda per les seves mines d’argent i les seves pistes d’esquí. El BK_Judo Norwey és el club organitzador d’aquesta activitat que ha acollit durant tota una setmana els 65 participants del  *Viking Camp*, vinguts de diferents llocs de la península escandinava.

  La seu del *Campus Viking* són les  instal•lacions d’un col•legi a les afores de la ciutat, unes edificacions completament de fusta, molt diferents de les postres. Hi havia tres grups d’alumnes. El primer d’infantils de 10 a 14 anys, el segon de júniors de 15 a 20  anys i el tercer  el grup de l’equip nacional, que entrenaven de nit

Image

   La jornada era de 4 hores diàries de  judos per a tots els grup, dos de matí dedicades a judo en terra i dues al capvespre dedicades a judo de peu. A més hi havia una hora i mitra de randori pels adults.   La duració del curs, 5 dies, i les tècniques a realitzar eren jocs en que es treballaren la forma bàsica i fonamental pels infantils, i pels juvenils les mateixes tècniques aplicades a la competició.
   Una pic finalitzat el curs se repartiren diversos premis i recordatoris d’assistència.
   En Pep ha estat convidat per la propera edició.


Judo Reshinkan