Excel·lent participació dels atletes gabellins, al campionat de Balears per equips i al campionat d'Espanya per CA. 

Júlia Fernández i Jeroni Mestre, dues promeses de l'esport balear



   


  
  Aquest darrer cap de setmana, l'escola d'atletisme ha tingut dos esdeveniments d'importància en què s'han obtingut resultats molt satisfactoris. Per una banda, na Júlia Fernandez va viatjar a Eivissa per a disputar el Torneig de Seleccions Infantils, que és l'equivalent al campionat de Balears, només que es disputa per equips, amb participació de les seleccions de Palma, Menorca, Eivissa i Formentera i la Part Forana. 

Image

Image

Na Júlia venia de guanyar 4 medalles d'or en el campionat de Mallorca, i a Eivissa va seguir amb la mateixa dinàmica, demostrant, ara per ara, un nivell superior a la resta i aconseguint marques impròpies de la seva edat, ja que en salt de llargada va aconseguir botar 4,69 metres. Els seus resultats ajudaren l'equip de la Part Forana a guanyar el torneig de Seleccions. Per altra banda, cal apuntar que na Júlia va tenir molt de recolzament per part dels seus pares (Manolo i Joana) així com pels membres del Servei d'Esports, Tomeu Pascual i Rubén Alcalde, i la regidora d'Esports i Medi Ambient,  Pilar Gasull.




Image

En un altre indret de la geografia espanyola, a Saragossa, en Jeroni Mestre va disputar el Campionat d'Espanya per comunitats autònomes, en què participen els campions de cada autonomia. La selecció va viatjar el divendres per a disputar proves el dissabte i el diumenge.

Image

L'objectiu d'aquests campionats era intentar arribar a la final dels 100 metres llisos, cosa que d'entrada era complicada, però a la semifinal en Jeroni va realitzar una gran carrera, amb la sort de disputar la sèrie més ràpida de l'any a nivell estatal, i d'aquesta manera va aconseguir el 6è millor temps, amb 12''09 i el passi a la final.





Aquesta es va córrer el capvespre, amb una temperatura propera als 40ºC (de fet les proves es varen posposar dues hores per la calor). Finalment, va entrar en 8è lloc, acusant una mica el cansament acumulat als metres finals.

Image

Per equips també aconseguiren entrar a la final, però la mala sort va fer acte de presència, ja que els va caure el relleu a la darrera posta, quan anaven en 4a posició. Segur que els servirà d'experiència per a la propera.

L'enhorabona a tots dos, na Júlia i en Jeroni, per la seva constància, disciplina i bons resultats. I l'any que ve, més!


Toni Morey Giscafré