Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2053


 AIXÒ S'HA ACABAT!

Resultas, cròniques..., i sorpresa!

Hi haurà dues candidatures a la presidència de l'Escolar: Toni Fajardo i Biel Torres


foto d'arxiu



 
1ª Regional
Alaró 0 - Escolar 2
12è classificat
Final de temporada.
 
Juvenils
Serverí 2 - Escolar 1
11è classificat
Final de temporada
 
Infantils F7
Escolar 6 - Petra 3
7è classificat
Final de temporada
 
   La sorpresa de les eleccions es va donar ahir diumenge a darrera hora, quan es va presentar una nova candidatura a la presidència de l’Escolar, a banda de la ja coneguda opció de Toni Fajardo. En aquest cas fou una candidatura encapçalada per Biel Torres i que entra amb molta força i ganes per tal de donar una altra perspectiva i maneres de fer,  amb l’experiència viscuda per aquesta opció, anys enrere, quan en Biel Torres ja fou president de l’Escolar.

  El fet que es presenti una nova candidatura és motiu per pensar que l’Escolar no és mort i que hi ha gent disposada a posar-se al capdavant d’aquest club i ha de ser motiu d’alegria veure que hi ha dues opcions per a la propera presidència, cosa que motivarà, si les dues opcions segueixen endavant, que el proper dijous (18.06.09) hi haurà per fi votacions, cosa que fa molts d’anys que no succeeix.

   No sé per què, però tinc el pressentiment que no serà enguany que hi hagi votacions.

  De tots és sabut que l’actual directiva fa unes setmanes que està fent feina per a la propera temporada, parlant amb jugadors, tant els que estan aquí com els que juguen fora, noves incorporacions a la primera plantilla, entrenadors i tot el necessari per tal de tenir-ho tot preparat per temporada 2009-2010. Si fos l’opció de Biel Torres la guanyadora, caldrà veure fins a quin punt es tindrien en compte les opcions ja contractades. Això ho sabrem el proper divendres dia 19.
 

Manuel Muntaner
Pilotes Fora