Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2326

- Neus Pou, bronze al campional d'Espanya infantil


- Lluís Galian, representant de Mallorca al Torneig Illes


- XIè Torneig Jaume Vidal de Judo Infantil a Manacor 




NEUS POU, MEDALLA DE BRONZE EN LA FASE FINAL DEL CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL.

  
    Mª de les Neus Pou Jiménez, del judo Renshinkan va obtenir un important triomf al campionat d’Espanya  de judo infantil.
  Na Neus debutava en un campionat d’aquestes característiques, tot un campionat nacional. S’ha de dir que va començar molt bé el camí cap a la medalla, guanyant  el primer combat per ippon a la representant de Navarra. El segon combat el va perdre davant la representant catalana i, ja a la lluita pel bronze,  va guanyar a  per ippon a la representant d’Aragó i amb la màxima puntuació s’imposà a la andalusa.
   Alacant va ser la seu del campionat del 2009,  amb participació de devers 600 esportistes d’edats entre 13 i 16 anys, que representaven a les 17 comunitats autònomes  i les dues ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.
   Hem de felicitar també a Raúl Álvarez de l’Olímpic i a David Ortega de Sant Jordi que també obtingueren el bronze en la categoria infantil

AQUEST CAP DE SETMANA, LLUÍS GALIAN COMPETIRÀ AL  TORNEIG ILLES
  
    Una altra gran competició  que tenim en el món balear del judo serà el proper cap de setmana a Mallorca: el Torneig de les Illes 2009. Es tracta d’uns mini Jocs reservat a joves de 15 i 16 anys en la que participen la majoria d’esports olímpics. Han confirmat l’assistència 22 illes d’arreu del món. 

Image

  La seu de Judo serà a Calvià, començant a les 10 hores. Divendres competeixen els pesos -55, -60 i – 66 masculins, i -48 i -52 femení. El dissabte ho faran  els joves -73 i +73 masculins, i -57, -63 i +63 femení.

  Els representants de Mallorca són:

  Masculí Femení
-55 ANTONI SUREDA (D.Muratore)-52 DANAI DEMON (Ajuba) 
-60 PEP LLUIS TORRES ( Pollença) -57 NEUS RICON (Pollença)
-66 LLUIS GALIÁN ( Renshinkan) -63 Mª MAR CAPO (Pollença)
-73 JAUME JORDA ( Taikukan) +63 CATERINA MARTINEZ (ED Mañes)
 + 73 MICHEL SANIEV (Olímpic) 


AQUEST DIUMENGE DIA 31,  XIè TORNEIG JAUME VIDAL DE JUDO INFANTIL 

    Tot esta preparat per a la   XIa Edició del Torneig Jaume Vidal Fires i Festes de primavera 2009. L’organització va a càrrec de la AMIPA del col•legi i del Club Reshinkan, amb el patrocini de l’ajuntament de Manacor. Aquest diumenge a les 10’30 h en el pavelló esportiu del col•legi d’ Es Serralt.