Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2051
Aquest dissabte dia 9 de maig, al polisportiu Miquel Àngel Nadal, se celebrarà el XVIII TROFEU INTERNACIONAL  RENSHINKAN

Amb la presència de l’equip nacional d’invidents, un equip de Noruega i un d’Andorra

   El proper dissabte dia 9 de maig de 2009, el polisportiu Miquel Àngel Nadal de Manacor acollirà el gairebé cent esportistes inscrits a la 18a edició del Trofeu Renshinkan.
   El trofeu Renshinkan, està reservat a les categories de cadets (15 i 16 anys) i sèniors (absoluta, més de 17 anys), masculí i femení. Enguany comptarà amb la participació de  quasi  la totalitat dels clubs de Mallorca, i a més ha confirmat l’assistència  un club de Menorca. Com feren a l’edició anterior, també hi participarà el club  BK-Judo de Noruega  i l’equip Nacional de la ONCE, amb el seus esportistes medallistes paralímpics a Beijing. No hi faltarà el Club Hantei d’Andorra, que ja hi ha participat anteriorment.



   Així aquest torneig internacional es presenta molt interessant , amb la presència de medallistes nacionals  de Noruega, d’Andorra, de l’ ONCE i del judo balear. L’espectacle està assegurat.
  Aquest dissabte podrem veure en el Poliesportiu Miquel Àngel Nadal el millor judo de les nostres illes, a partir de les 17,00 hores