Després d'una bona temporada, l'equip de 1ª Autonòmica acomiada el campionat amb una derrota:

Burger King, 74
Teka Binissalem, 84
Aquesta setmana només es jugaren altres dos partits.
L'equip de 2ª Femenina
assolí la tercera victòria.



Infantil Femení

Capdepera, 30/04/09; 18,30 h

At. Escolar, 40 – Calvià, 53

Períodes (9-7), (7-15), (15-20), (9-11)

 

Partit disputat fins al darrer segon. Les nostres sortiren pitjant fort i volent demostrar al Calvià que no eren les mateixes a les quals havien guanyat a casa seva. En defensa vàrem pressionar la treta de pilota, cosa que ens va permetre recuperacions i cistelles fàcils. En atac aconseguírem desajustaments de l’equip contrari, amb entrades fàcils. Llàstima que en els tirs lliures no estiguéssim encertats, però així i tot, molt contents pel resultat. Les nines feren un gran treball. Les meves felicitacions a totes elles.

Susana


 

2ª Autonòmica Femenina

Capdepera, 29-04-09, 20 h

At. Escolar, 42 – Embotits Can Manxa Felanitx, 35

 

Magnífica victòria de les nostres, que sortiren des del principi convençudes del seu potencial. Foren superiors en defensa i en atac, amb la qual cosa es forjà la tercera victòria de la temporada, i això ja és un rècord per a les al·lotes, en la seva història recent. Ànim i cap a la quarta.

 

1ª Autonòmica Masculina

Capdepera, 03-05-09, 18 h

Burger King, 74 – Teka Binissalem, 84

 

Derrota que deixa un gust amarg després d’una magnífica temporada. Al final, l’equip ha quedat a mitjan taula, cosa que no està gens malament si tenim en compte que érem uns dels candidats al descens, per la nostra inexperiència en aquesta categoria. És una llàstima no haver pogut acabar amb una victòria, però les baixes i el fet de no jugar-nos res van fer complicat es partit, tot i que es va decidir als minuts finals. Enhorabona a tots i fins l’any que ve.

 

 

La resta d’equips descansava