Certificada la permanència a 1ª Regional

1ª Regional
Escolar, 1 – Binissalem, 0

11è classificat

A la primera part fou el Binissalem el que va dur la iniciativa, davant un Escolar que no trobava el seu lloc (fins i tot va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porta) i que anava una mica fuit. Aquest període acabà amb l'empat a zwero inicial. A la represa, l’Escolar va sortir amb la lliçó ben apresa i es va girar la truita; fou llavors quan l’Escolar va dur el pes del partit i creà ocasions clares de marcar, fins que en el minut 93, amb un gran tir de fora de l’àrea, Rafa Navarro aconseguí el que seria el resultat final d'1-0. Podem dir que aquest va ser un partit que podia haver acabat tranquil·lament amb un empat, ja que tant un equip com l’altre tingueren les seves oportunitats de marcar. En definitiva, l’Escolar va certificar la seva permanència a 1ª Regional, i ara a gaudir del futbol, fora cap tipus de pressió. Menció especial mereix el porter del Binissalem, que va fer un gran partit.