Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2465


 Jugant a l'atletisme
















El capvespre del divendres 20, al poliesportiu de Capdepera s'hi realitzà la final insular de la V edició de "Jugant a l'Atletisme".

Image

Image

Aquest torneig es realitza amb la intenció d'apropar aquest esport als més petits, als alumnes de primària. Els equips que hi poden participar han d'estar formats per 5 nins o 5 nines (ambdues categories) que estiguin matriculats al mateix centre, ja que aquesta és una competició per a les escoles. Les proves que es disputen són a nivell individual... salt lateral, doble salt endavant, llançament de javalina, llançament de pes, 10x10 metres; i a nivell d'equip hi ha relleus senzills i amb obstacles, a més del gran prix què és com una pista americana on només hi participen els 4 primers classificats.

Image

Image

Enguany, les dues escoles del municipi han presentat equip a totes les categories i han demostrat una molt bona actitud i esportivitat, a més de un bon nivell competitiu. Per desgràcia només es classificaven per a la final balear els dos primers equips de cada categoria, però segur que l'any que ve l'experiència d'enguany serà profitosa. S'Alzinar ha quedat 5è en nins i 6è en nines, i s'Auba 4t en nins i 5è en nines. Enhorabona a tots i totes!

Image

Toni Morey