Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2357
  EL JUDO RENSHINKAN ES PROCLAMA CAMPIÓ EN EL TORNEIG “MEMORIAL MANOLO ZAMORANO”










  Sineu va ser seu del primer torneig en memòria del desaparegut mestre i pioner del judo balear Manuel Zamorano. Amb una inscripció d’uns 130 judokes, d’edats compreses entre 11 i 16 anys (esport escolar), i la presència de gairebé la totalitat de clubs de  Mallorca, començà la competició  homologada com a 6è control en el programa de rànquing escolar i classificatòria per al Campionat de Mallorca.
   El Reshinkan va obtenir una molt bona classificació, amb 7 primers, 9 segons i 10 tercers, quedant com a primer classificat per clubs, amb 72 punts. La segona plaça per grups va ser per al Dojo Muratore, amb 52 punts. La tercera va ser per als amfitrions, el Taikukan, amb 41 punts.
   Els judokes  guanyadors del Reshinkan varen ser els següents:

   Medalla d’or: LLUIS GALIAN, ANTONI JOSEP MARTINEZ, SERGI FULLANA, AINA SUREDA, CATI JIMENEZ, SANDRA BELTRAN i Mª NEUS POU.

   Medalla d’argent:CRISTINA ORTEGA, MARIA ORTEGA, JERONI BELTRAN, LLUC BARBÓN, MARIA JIMENEZ, JENIFER BITRIA, PAU RODRIGUEZ, JAIME FERNANDEZ i MIQUEL ANGEL CALDENTEY.

   Madalla de bronze: ANTONI RODRIGUEZ, MARGA MORENO, JUDITH CORDERO, DAVID CORDERO, PEP ESTELRICH, CRISTIAN GALLARDO, NEUS TIZÓN,  MARTA CORTES, LLUIS GRIMALT i PAULA CORTES.