1ª Regional
Campanet, 1 – Escolar, 2
(Rafa, Jaume Moll)
14è classificat

Ara per ara l’Escolar s’ho juga tot i ahir ho va fer davant un equip empatat a punts amb nosaltres, i són aquests els partits a guanyar sigui com sigui. Finalment, el marcador fou favorable. Al minut 30, en Rafa Navarro aconseguí el 0-1 d’un gran tir de fora de l’àrea, però tres minuts després el Campanet empatava el partit i així acabà la primera part, amb tot per decidir. A la represa, ens xiularen un penal a favor i en Jaume Moll no va fallar, posant el marcador 1-2; aquest ja seria el resultat final. Cal a dir que no fou un partit gaire vistós de veure, ja que quan tens un àrbitre que es complica la vida ell mateix i deixa el Campanet amb 8 jugadors, amb unes expulsions més que discutibles, tota la tensió del partit se centra en la seva figura. En definitiva, tres punts més que són d’or i que alleugen una mica la situació de l’Escolar, i poques coses més que contar. Tan sols dir que caldria que la Federació es miri l’informe  que va fer el delegat federatiu de l’actuació de l’àrbitre, ja que no és el primer cop que es dóna informació de les actuacions d’aquest senyor.

3ª Regional
Sta Maria At, 6 – Escolar, 1

15è classificat
El mister està una mica enfadat, és el de sempre, podem perdre però amb dignitat.

Juvenils
Escolar, 3 – Xilvar, 3

11è classificat
Tot i anar  per davant al marcador, sembla ser que a la segona part es va perdre una mica el nord.

Cadets
Escolar, 2 – Patronat, 1
3er classificat
Important victòria dels Cadets amb gol olímpic inclòs de Miquel Àngel Mercant.

Infantils F11
Pla de Na Tesa, 1 – Escolar, 2
  A banda de la important victòria de l'equip, cal destacar que els jugadors Miquel Martí i Pau Servera han estat convocats per jugar la 2ª Fase del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a Catalunya els propers dies 20, 21 i 22 de març. Enhorabona.