L'Escolar va celebrar assemblea general de socis
----------
Antoni Fajardo es presentarà a la reelecció



   Ahir, dia 12, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de socis de l’Escolar, en què es donà tota la informació, tant de la memòria esportiva com de l’econòmica, de la temporada 2007/2008. Com sol ser habitual, fou escassa la presència de socis (una dotzena) però això no lleva que fos una jornada en què els assistents varen demanar a la directiva per una sèrie de qüestions que foren respostes per cada un dels responsables de l’àrea corresponent, sense cap tipus de problema.

   Vos donaré una mica d’informació a nivell general per tal de que es vegi per on van els números del C.E. Escolar
 
  Ingressos per taquilles, quotes jugadors, socis, sponsors, bars, loteries, publicitat, subvencions i altres ingressos: 125.906,83 € 
 
   Despeses federatives, material esportiu i manteniment: 122.733,11 € 
 
   Diferència: 3.173,72 €
 
   Si el total de despeses el dividim pel total de jugadors, sense els de la primera plantilla (177 jugadors)  ens surt la quantitat de 626,91 €, que és el cost de cada jugador. És per això que la quota de 270 € que paguen els jugadors representa un 43,14% del cost total, mentre la resta es cobreix per part del club.
   A l’apartat de precs i preguntes, es va aclarir que Antoni Fajardo fa comptes presentar una candidatura per a les properes eleccions del mes de maig/juny. Ara tan sols falta saber si es presentarà una altra proposta. Si aquest no fos el cas, els actuals responsables passarien directament a dur la gestió del club quatre anys més. També ens informaren que la propera temporada la quota es veurà augmentada, per bé que encara no se sap de quina quantitat estam parlant.
 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora