UN MAL GUST DE BOCA

1ª Regional
Escolar 3 – Spt St Marçal 3

14è classificat
    Si d’una cosa ha patit enguany l’Escolar és que ens costa molt el marcar i ahir es va confirmar la regla. Un partit que tranquil·lament a la primera part ja fos pogut quedar 3-1 i a la segona amb un bon grapat més d’ocasions clares de gol el marcador hauria pujat molt més que el 5-1 de l’Algaida; però quan la pilota no vol entrar, que el contrari arriba tres cops i et marca i que el porter contrari també juga, passa el que va passar ahir. Si d’una cosa no em puc queixar dels darrers partits és de l’actitud dels jugadors que ho donen tot malgrat el marcador sigui advers i ahir amb el 1-3 ens va agafar la por de que es dones el partit per perdut i aquest no fou el cas, fou llavors quan l’Escolar fou molt superior i tingué contra les cordes al 6è classificat. En definitiva un punt més que sap a poca cosa però el que interessa ara mateix és  puntuar i ahir ens quedàrem amb la mel als llavis. Enhorabona i a continuar amb aquesta actitud que així ho salvarem segur.

3ª Regional
Escolar 5 – Can Pastilla 4

15è classificat
   Segona victòria consecutiva dels de Hansi amb bon futbol, ganes i gols. A l’Escolar l’hi bastaren 13 minuts per posar el partit de cara amb un 3-0 amb un “tiqui-taca” que donava gust veure un equip que ara fa un mes no tenia per on agafar i ara sembla un altre cosa. Enhorabona a tots i a passar-ho bé.

Image

Juvenils
Patronat 2 – Escolar 3
11è classificat
   En Sebastià i en Jesús ens fregaren pels morros tot el diumenge la victòria de l’equip. Enhorabona.