És el que hi ha

1ª Regional
Petra 2 – Escolar 0
14è classificat


   Ja es sabia que el partit a Petra seria complicat i així va ser, dos gols amb clar fora de joc a la primera part que foren determinants per treure des solc a l'Escolar. La primera part per acumulació de targetes el Petra va quedar amb 10 i hi havia tota la segona part per posar les coses difícils però la veritat és que d'això res de res, més bé al contrari.

Image

   Més del mateix això sembla un disc reixat, tota la feina feta el diumenge passat per no res, a la que aixeques una mica el cap el diumenge vinent un altre cop baix i a tornar a començar. De moment hi ha temps per poder fallar, però com més passa el temps més perillós és el no puntuar (dels darrers 12 punts tan sols 3) tot i que amb aquest resultat hem perdut una posició a la classificació  ja tenim al Sp Campos que estava a baix de tot a tan sols tres punts, la sort és que la resta d'equips per sota han perdut el seus partits menys el Sta Catalina que ja du dues victòries consecutives. Diumenge a Son Ferrer (3er classificat) si Petra era complicat, aquest és molt més difícil ja que els capdavanters no estan per regalar tres punts. Vos queden 15 partits per fer 17 punts.



Juvenils
Ferriolense B 4 – Escolar 4
14è classificat
   Carnaval... Carnaval... Segur que n'hi ha que m'entendran. Un punt és un punt i com a mínim les ocasions creades es varen materialitzar.



Cadets
Sp St Marçal 1 – Escolar 0
4art classificat
   Els de Bernat donen vida als morts i amb el St Marçal sense haver arribat cap cop a porteria ens han guanyat els dos partits.


Infantils
Escolar 0 – Arenal 0
6è classificat
   Fins a 14 ocasions clares de gol, dos pals i la pilota que no volgué entrar. Fou un partit per haver acabat amb un marcador més que favorable però quan la pilota no vol entrar no entra.


Image


Alevins
At de Peguera 0 – Escolar 6
10è classificat
  Important victòria dels Alevins per la moral de l'equip.


Benjamins F7
Escolar 12 – Olimpic 1

3er classificat
   Festival de gols i bon joc. Enhorabona


Prebenjamins D
Llosetense 0 – Escolar 2
2on classificat
   Segueixen en ratxa i donant alegries. Enhorabona


Prebenjamins E
Escolar 2 – Artà 0

9è classificat
   I els de Pascual també i a més davant l'etern rival. Enhorabona.



Manuel Muntaner

Pilotes Fora