Només els "grans" guanyaren, el passat cap de setmana:

Can Torrat, 49 – Burger King, 61

Minibàsquet Masculí

Capdepera, dissabte 14-02-2009; 12 h

Escolar,  40 ― Bàsquet Inca,  49

1r parcial: 7-6    2n parcial: 8-4   3r parcial: 11-10    4t parcial: 2-11    5è parcial: 2-5   6è parcial: 10-13.

Tercera derrota dels minis, provocada per la falta de concentració i un mal encert de cara a la cistella. S'ha de dir que l'equip rival es va retardar una hora i això crec que també va influir en la concentració dels al·lots ja que vam començar a escalfar a les 10.  Aquesta tercera derrota ens ha de servir per fer feina i no confiar-nos.

Infantil Masculí

Manacor, 15-02-09;  10:30 h

Manacor,  65  – Escolar, 15

Períodes: 15-6, 16-3, 26-6, 8-0.

Quan se sumen jugadors lesionats, malalts, alguns que han dormit malament, d’altres que no compareixen perquè estan castigats per  males notes en el col·legi, un altre que s’ha quedat dormit, més la manca d’actitud..., lògicament es perd, donant una trista imatge, quasi patètica. En salv el mini Cai, que jugà bé.

Infantil Femení

Sóller, 15/02/2009; 11 h

J.Mariana, 53 ― At. Escolar, 3

Bon partit per part nostra, ja que hem aconseguit sortir de la pressió i passar de mit camp. Ara ens falta més decisió per a encarar el cercle i entrar a cistella. Molt bé, al·lotes. El proper partir, divendres dia 20, a les 18’30.

Image

Cadet Masculí

Capdepera, 13-02-2009;  19:30 h

At.Escolar, 53 ― Colonya Pollença, 72

1r parcial: 19-11   2n parcial: 11-21    3r parcial: 17-16    4t parcial: 6-24.

El passat divendres vam jugar contra els tercers de la classificació, plantant-los cara durant els tres primers quarts, de tal manera que l'equip contrari patia per aconseguir la victòria.  En el darrer parcial, el cansament va provocar errades defensives i, conseqüentment, mals atacs. Va ser en aquest darrer quart quan ens tragueren la diferència final. Molt bon resultat ja que a casa seva vam perdre de 80 punts; l'entrenadora rival va quedar fascinada amb la nostra progressió. Els convid que no abaixin els ànims i a seguir lluitant així. Una vegada més, s’ha d’agrair la col·laboració dels infantils Pep i Lluís.

Juvenil Masculí

Santa Maria, 13-02-09;  20 h

Santa Maria, 78 – At. Escolar, 65

Períodes: 18-8, 15-20, 20-11, 25-16

Partit disputat fins a l’últim període, en què s’imposaren les defenses a tota pista dels dos equips. Va ser un partit molt ràpid, amb atacs veloços, amb domini del joc interior per part de l’equip rival. A falta de 4 minuts, alguns dels nostres jugadors foren eliminats per cinc faltes i, a partir d’aquest moment, l’equip local va dominar el joc.

2ª Autonòmica Masculina

Capdepera , 13-02-09; 21 h

Bolero-Angels, 58 ― C.B. Campos, 56
Es va rompre la dinàmica negativa amb un partit sense brillantor davant el colista, però amb moltíssima intensitat. Les baixes es varen combatre amb actitud, i el que havia de ser un partit relativament fàcil, amb avantatges de més de 10 punts al començament del tercer quart, es va complicar al final de l’últim període. Els rivals s’arribaren a col·locar a tres punts per sota en el marcador. Bona reacció en els darrers tres minuts, amb grans accions defensives i aconseguit anotar en cadascun dels atacs. El 58-56 s’aconseguí quan faltaven 8 segons; després, una defensa acceptable, sense faltas, que no va permetre el tir, i victòria per dos punts. Joc insuls i sense massa idees, però victòria al cap i a la fi. Després de quatre partits seguits perdent, això sempre és un cop d’ànim.

2ª Autonòmica Femenina

13-02-09; 21 h

Carpinteria Segama,  37 – Escolar,  19

Períodes: 11-8, 11-7, 5-2, 10-2.

Es va poder mantenir un marcador acceptable fins al darrer període, que va ser quan ja es va perdre de forma clara. Rebre 37 punts no està malament, però sumar només 4 punts en dos períodes dóna unes possibilitats nul·les de competir amb opcions de guanyar.

1ª Autonòmica Masculina

S’Arenal, 15-02-09; 19:30 h

Nova victòria de l’Escolar, fonamentada més sobre el fluix nivell del rival que no en el joc desenvolupat. Massa relaxació i manca de concentració defensiva gairebé propiciaren que patíssim un esglai davant el coer.  Fa falta una reflexió, perquè si no es juguen els 40 minuts al màxim, es fa difícil guanyar partits.