Vist: 342

Excel·lent participació gabellina amb rècord de medalles pel Club Claudia Troppa Sport Center

El passat dissabte, 3 de febrer, va tenir lloc a Eivissa el campionat de les Balears absolut de pista. 10 atletes del Claudia Troppa Sport Center es van classificar aquest campionat ja que es requereix una marca mínima per a participar.

El club aconseguí 1 títol, 3 subcampionats i una medalla de bronze. Fins ara aquest campionat, on es competeix amb els “majors”. sempre ha estat un “regal” poder participar-hi, ara ja s’ha aconseguit ser protagonistes

Maria Servera va quedar campiona de les Illes Balears absoluta, només amb 14 anys, en salt d'alçada amb una magnífica marca de 1.62 m. que a part de la medalla d'or també és la marca mínima per poder participar al campionat d'Espanya s.16 del proper 3 de març a València. A més na Maria va aconseguir la plata als relleus 4x60m i un 4t lloc en salt de longitud, on es va quedar a tan sols 1cm del pòdium.

Inés Lorenzo va aconseguir 3 medalles de plata una als 60m tanques, aquí corren amb tanques una mica més altes que les de la seva categoria s.18, al relleu 4x60m i als 200m llisos.

Paula Lorenzo va aconseguir la medalla de bronze als 60m tanques just darrere de la seva germana i la plata de l'equip de relleus de 4 x 60 amb la 4a integrant, na Miquela Fuster.

A més van viatjar a l'illa pitiüsa Joan Alvarez-Osori, Francesc Alzina, Sixto Jiménez i Aitor Bengüechea que van quedar en 6a posició.

Aitor saltà en triple salt aconseguint la 5a posició i Sixto i Francesc tots dos van passar a la final B dels 60m llisos.

Tot plegat uns grans resultats per al municipi.