Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2355

Si no reaccioneu, l'Escolar va directe a 2ª Regional


Tal com està ara mateix el tema a la 2ªB,  els tres equips illencs perdrien la categoria i això representaria que enguany tan sols pujaria un equip a Preferent i en canvi perdrien la categoria de 1ª Regional fins a 6 equips. Amb tot, si aquest no fos el cas, l'Escolar es troba a una zona molt delicada. Tal com ha anat la primera volta que acaba el dia 25 davant el líder l'Alaró, les coses no van gens bé. Quan un equip entra en una dinàmica com aquesta en què es troba l'Escolar és molt difícil sortir-ne. El problema més gros que tenim és que no fem un gol ni amb una porteria de rugbi, com diu en Tòfol de Beto, i som el segon equip que menys gols ha fet després del Sta. Catalina, que és el coer. La meva por és que si s'ha de prendre una decisió espero que no sigui com fa dos anys; per fer el canvi a les set darreres jornades més val no tocar res i a salvar la categoria, que prou feines tindrà l'Escolar per a salvar-la, cosa que desitjo de tot cor. No em vull ni imaginar davallar a 2ª Regional, per més que el camí i la imatge que du l'equip son de 2ª Regional. El tema dels jugadors de fora és una cosa que permet la Directiva i malgrat que no ens agradi hem de respectar-ho, això no vol dir que no puguem dir-hi la nostra i jo personalment no hi estic d'acord; estaria d'acord amb la incorporació a l'equip d'un o dos jugadors que realment marquessin diferències respecte als de Capdepera, per tal de reforçar l'equip. Ja em perdonareu, però enguany no és el cas.

És realment necessari i obligatori per a la Directiva tenir l'equip a Preferent? No seria millor seguir com fins ara, amb jugadors locals i jugar a la categoria que ens pertoqui? Tan dolents són els jugadors locals com per no comptar amb ells? Per fer el que fa el primer equip no ho faríem també amb un entrenador local i jugadors locals? Vistes les anades i vingudes de jugadors, per què no es va eliminar la 3ª Regional i fer un equip amb jugadors d'aquí?

El més segur és que diumenge guanyem al líder (motivació de guanyar al líder, etc). Sí, seran tres punts, però no són aquests els partits que s'han de guanyar, són els de Consell, Sta. Catalina, Algaida, Campos,  S'Arracó, Petra,  etc.

Amb allò que tampoc estic d'acord és  que jugant a 1ª Regional i sense cap tipus de remuneració econòmica per als jugadors se'ls obligui a segons quines coses com per exemple fer un desplaçament sense saber ni si estàs convocat un diumenge al matí, (a un partit a Capdepera ho podria entendre, i em costaria, però a fora no), és a dir que hi ha jugadors que fan el camí de bades i damunt paga la benzina del cotxe, emprenyats i cap a casa. Amb aixó no val la resposta que hi ha jugadors dubtosos i no se sap si es podrà disposar d'ells per al partit: es convoquen els que hi ha disponibles i punt. Això també ho consent la Directiva i no m'estranyaria gens que hi hagués baixes de jugadors locals.

Jo fins ara no havia fet cap tipus de declaració en relació a Sa Gravera, però penso que la 1ª Regional hi hauria d'haver entrenat com a mínim un cop per setmana per tal de donar exemple a la resta de categories, al cap i a la fi són el mirall dels jugadors de les diferents categories i això també la Directiva ho ha consentit. Ho entendria una mica si anéssim líders i fent un futbol per llevar-se el capell, però no és el cas, si de cas és el contrari. No passa res si s'embruten les botes de terra, els prebenjamins ho fan i no passa absolutament res, de fet el primer equip hi va fer una temporada sencera. Estic per dir que hi ha molts de jugadors de l'Escolar en categories inferiors que no saben ni el nom de molts de jugadors de la 1ªRegional, i és una vertadera pena.

Crec que tan sols queda una opció, que és reaccionar d'una manera immediata per part de la Directiva, fent el que cregui que ha de fer pel bé de l'Escolar, de les properes directives i dels jugadors locals.

El dia 15 de gener vaig fer un comentari a un directiu i fou el següent: "Si no reaccioneu, l'Escolar va directe a 2ª Regional, i si no ja en parlarem el 30 de juny". Espero equivocar-me, però la cosa pinta malament.