Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 669
"Com a entrenador seria un fracàs, com a mínim, no igualar la temporada passada. El meu repte personal serà aconseguir l'ascens per al grup, crec s'ho mereix".



Per a donar a conèixer el nou entrenador de l'Escolar i saber la seva opinió vam tenir un canvi d'impressions on li demanàrem:
Quan comencen els entrenaments?
Els entrenaments oficialment comencen el dijous 10 d'agost, encara que aquesta setmana (primera d'agost) els jugadors ja han començat amb una activació per part del preparador físic Jaume Moll.

Quants entrenaments per setmana?
Els entrenaments de pretemporada es divideixen en 2 grups (4 entrenaments / 1 partit) (3 entrenaments / 2 partits), després quan comenci la temporada passarem a tres dies d'entrenament, els partits de casa en la mesura que sigui possible seran en dissabte.

Coneixes la plantilla?
Personalment no coneixia a cap jugador, però he anat parlant amb ells i gràcies a Jaume (preparador físic) i a Víctor (2n entrenador) que coneixen al grup he anat recopilant informació de cadascun d'ells, el que sí que puc dir és que el grup m'ha acollit d'una forma molt grata, m'han transmès molt bona energia i ganes de treballar, estic molt content, el grup és molt ambiciós.

Què em dius dels equips participants en la primera regional grup A?
La veritat és un grup que serà molt divertit, en el qual haurem d'estar en tot moment al 100% per a arribar al dia de partit, hi ha equips molt forts amb molta personalitat. El compromís, sacrifici i creure junts seran claus per a un bon rendiment.

Partits previst amistosos de pretemporada...
19 d'agost – Escolar - Cardassar (preferent) a les 20 hores
23 d'agost – Cala Millor – Escolar
26 d'Agost – Escolar Serverense (preferent) a les 20 hores
30 d'agost – Escolar – Cadassar B a les 20 hores
6 de setembre – Alqueria – Escolar
9 de setembre – Escolar – Porto Cristo 

Quina experiència tens com a entrenador?
Com a entrenador els meus inicis no van ser dels més prematurs, ja que vaig començar amb 46 anys (en tinc 51), però no crec que l'edat d'un entrenador sigui rellevant, el que importa és la passió i la dedicació per aquest esport. Vaig començar entrenant futbol 7 de la mà del Porto Cristo, passant a futbol 11 en Infantils, després Cadets, Juvenil preferent i l'última temporada (2022-2023) Porto Cristo amateur, sempre en el Porto Cristo, una cosa que se m'ha fet estranya, haver de sortir del meu poble per a buscar nous reptes a Capdepera, però de moment el canvi és positiu gràcies a l'acceptació per part del grup i agrair la confiança dipositada en mi, especialment la de Jaume Moll.

Coneixes a Federico i Pep Maria, jugadors nous de la plantilla?
Realment no tinc més que la informació que m'ha donat el cos tècnic amb el qual treballaré, però el més rellevant és que el grup en general tingui il·lusió, ganes, compromís i sobretot ganes de divertir-se sacrificant-se.

Ets conscient que els equips dels municipis turístics són més difícils d'entrenar, a causa del treball no poden assistir tots en el mateix horari als entrenaments i el treball és un hàndicap afegit per als partits?
Soc conscient d'aquest hàndicap, no em ve de nou, ja que en la meva etapa de Porto Cristo teníem el mateix problema, l'afrontem de la millor manera possible perquè l'impacte sobre la plantilla sigui el menor possible.

Com et definiries com a entrenador?
Com a entrenador soc novell, exigent, competitiu i molt passional per aquest esport, amb moltes ganes d'aprendre, enguany l'afront amb molta il·lusió i respecte, perquè el grup el curs passat va fer una gran temporada, no hem parlat amb la directiva dels objectius que ens marcarem, però pel competitiu que soc crec que seria com a entrenador un fracàs com a mínim no igualar la temporada passada, el meu repte personal serà aconseguir l'ascens per al grup, crec que s'ho mereix.


Desitjam a Rafael molta sort perquè la il·lusió amb què afronta la temporada es vegi reflectida en la classificació final.

BEST