Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 747




"Per a la pròxima temporada espera que l'equip sigui més ambiciós en tots els sentits i lluitar per a l'ascens"






Juanma 25 anys, viu a Artà i treballa en Cala Rajada en el sector de l'hostaleria des de fa set anys presta els seus serveis a l'Hotel Lago Garden.
Juanma es va iniciar en l`Artà i hi jugà des d'Aleví, fins a arribar al primer equip.

Preguntem a Juanma:
La teva posició en el rectangle de joc?

Actualment, jugo de carriler dret, però personalment pens que puc jugar en diverses posicions, m'adapt molt ràpidament en qualsevol posició.

Quins motius van fer que deixessis l'Artà?
Jo havia deixat de jugar, i estant Quique Darder d'entrenador de l'Artà em diu que formàs part del seu equip. Amb molta il·lusió i ganes de competir cosa que vaig fer durant les dues temporades que vaig estar amb Darder i el seu equip, pujam de Segona Regional a Primera Regional Preferent. I, acabada la temporada 2021-2022, en Preferent la directiva va prescindir per a la temporada següent (2022-2023) dels serveis de Quique. Entenc que la directiva no va ser justa amb el míster ni amb els jugadors, darrere de Quique més de la meitat de la plantilla marxam del club, i jo fitxo amb l'Escolar.

La teva vinguda a Capdepera
Toni M. Fajardo exjugador de l'Escolar contacta amb mi perquè vingués al club "gabellí", coneixent a diversos jugadors de Capdepera,
Jaume Faba, Miki Rodes, Nico Salazar, etc., amb els quals vaig jugar amb l'Artà, vaig trobar l'ocasió de provar una cosa nova.


La teva opinió de la temporada passada

Sincerament pens que va ser una bona temporada en la qual es va competir molt bé, la plantilla va saber adaptar-se a les lesions i baixes de jugadors a causa del treball, quedàrem quarts en la lliga fins i tot sabent que al Montuïri (alineació indeguda) la federació l'hagués pogut sancionar, però no ho va fer, perjudicant l'equip de Capdepera. Destacaria més que res el bon rotllo de l'equip i la pinya que es va fer entre tots, personalment vaig agafar confiança, gràcies a tots em van fer sentir un més de l'equip, el treball del conjunt es va reflectir en la classificació (quarts) podent haver quedat tercers en cas de sancionar al Montuïri.

Què esperes de la pròxima temporada?
Per la meva part millorar sempre una mica més, de l'equip que siguem una mica més ambiciosos en tots els sentits i lluitar per a pujar de categoria.

Saps que estàs molt ben valorat per part del club, dels jugadors locals. És degut a?
Suposo que és perquè soc un jugador molt reservat, tímid, però a l'hora de jugar sempre intent donar-ho tot i ser millor company, dins i fora del camp.

Alguna cosa a comentar
Agrair el tracte rebut per part del club, directiva, cos tècnic i jugadors, m'he sentit volgut per tots ells per la qual cosa m'ha estat fàcil adaptar-me.

BEST


CE Escolar 21-05-2023. Juanma primer acotat a l'esquerra.