Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 516
Convocatòria d'assemblea Diumenge 𝟭𝟴 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗻𝘆 𝗮 𝗹𝗲𝘀 𝟭𝟵:𝟬𝟬 𝗵. a les aules del poliesportiu.



B. Capdepera Premini - Santanyí
Darrer partit del premini a Capdepera, enfrontant-nos al Santanyí, un rival nou per a nosaltres ja que encara no ens havíem enfrontat a ells. Hem presenciat un partit poc reconeixible per part dels nostres jugadors, en què semblava que havien oblidat tots els conceptes apresos durant tot l'any: falta de concentració en defensa i oblidant associar-se amb els companys. Es reflexa la dita de que es juga com s'entrena, ja que aquesta setmana ho han fet amb poca intensitat. No tot és dolent, ja que al darrer quart s'ha vist el vertader joc dels preminis, en el qual han posat en pràctica tot l'après i hem vist el que ja ens tenen acostumats a veure. Ara pensar en els errors per millorar de cara al darrer partit de la temporada que serà a Santanyí.



CBC Café Noah's 61 - 48 Hispania
Victòria davant un rival directe per al lloc de playoff. El partit es va iniciar de manera molt dèbil per part dels locals, passaren 8 minuts abans de ficar la primera canastra. Als jugadors del Capdepera els va costar molt adaptar-se a la permissivitat de l’arbitratge, però una vegada adaptats, el partit va canviar de color molt ràpidament. Amb una pressió defensiva molt bona, i bastant encert en el contraatac, l’equip gabellí va igualar el marcador. Després del descans, els cadets sortiren a menjar-se el rival, i assoliren l’avantatge amb molt bones jugades, tant en atac com en defensa. El darrer quart es va embrutar bastant, després de polèmiques i cops durs en el joc, semblava que es perdria la concentració en el partit, però això no va ocorre, i els jugadors donaren el màxim i treballaren molt bé per tal de guanyar l’encontre.
Enhorabona a tot el conjunt, ara toca jugar contra els líders i jugar per la possible copa.



CBC Capdepera Infantil mixt 32 - CB Consell 71
Bon partit de l’equip local davant el líder de la categoria, en el qual va sabre competir en molts moments del partit, encara que alguns minuts de despistament varen provocar la bretxa en el marcador. L’equip de Capdepera continua millorant en molts d’aspectes del jocs i aconsegueix competir en els partits pràcticament al llarg de tot l’encontre.



Imprenta Bahía B 70 - 47 CB Capdepera Cadet Femení Noah’s
Molt bon partit de les nostres jugadores contra un equip amb algunes jugadores d’especial que ja han acabat la seva lliga. Durant tot el partit se veien dues versions, una quan les jugadores d’especial estaven a pista, on dominaven les locals, i un altre quan no, en el qual les gabellines remuntaven el partit. El que no canvia gens és la feina de les nostres cadets, que lluiten amb tot el que tenen els 40 minuts. Enhorabona per l’esforç i la gran millora.



Darrera diada escoletes a Sa Pobla
Dissabte passat es va dur a terme la darrera diada de les escoletes a Sa Pobla, on estaven convidats tots els clubs de Mallorca d’aquesta categoria.

La categoria de preiniciació va gaudir d’una zona lúdica, on hi havia un boti boti inflable, jocs de punteria i de construcció i circuits psicomotors, a més de jugar diversos partidets. Pel que fa a la categoria d’iniciació, varen jugar quatre partits amb equips que no s’havien enfrontat cap vegada, la qual cosa va provocar més interès als nostres nins i a les nostres nines.

Estam molt contents de l’evolució que han fet aquests infants i de la gran quantitat de nins i nines que gaudeixen d’aquest esport.  Com sempre, volem donar les gràcies a @esportsmallorca per l’organització.



Capdepera Mini masculí Perera & Partner- C.B. Campos
Últim partit del calendari per als minis, a l'espera de poder disputar el partit pendent contra Felanitx. Moltes vegades es diu que el bàsquet és un esport de sensacions i aquest partit ho demostra. Mateix resultat que a l'anada però amb sensacions molt més positives. El Campos és un equip molt físic i de molta envergadura, amb conceptes ben apresos com el rebot i el joc interior, arma que els donava segones oportunitats i cistelles fàcils que els locals no podien defensar. Per contra, els nostres minis ho donaren tot i desplegaren un dels millors jocs d'equip que ha fet a la lliga, tant en defensa com en atac. Es pogué veure com els nins estan aprenent conceptes nous i ja tenen aquests conceptes com a recursos per poder defensar, superar a un contrari i finalitzar de moltes formes. Molt content pel joc realitzat i per l'aptitud dels jugadors, que també valoraren molt positivament el partit que havien realitzat, el que demostra que ha crescut i madurat com a jugadors. Enhorabona equip.



Capdepera Sènior Cafè3 63 - 76 Ciutat d'Inca
Últim partit de la temporada per als nostres sèniors, una temporada que s'ha fet més llarga del previst a l'inici a causa de baixes i lesions. Així i tot, l'encontre serví per acabar amb bones sensacions, competint de "tu a tu" contra un equip molt jove que a l'anada no donà cap opció als gabellins. Les errades de cistelles fàcils i els desajustos defensius foren el principal hàndicap, per contra, el joc coral i el control del "tempo" de partit, foren les eines amb les quals els locals intentaren emportar-se el matx. L'ajuda dels juvenils fou, com sempre, capital per poder desplegar el joc que es volia realitzar, donant ritme, defensa i rotacions a la banqueta. Finalment, i deixant el partit de banda, es donà per finalitzada la lliga amb comiats emotius i benvingudes a la categoria d'uns juvenils que han de suposar un canvi generacional positiu. Per acabar, ens quedam amb el positiu, amb allò que els més veterans han de mostrar als més joves, compromís, bon rotllo i sobretot, molt de bàsquet. Enhorabona a tots i moltes gràcies a l’afició!



#aravadeboaravadebasquet



Convocatòria d’𝗔𝘀𝘀𝗲𝗺𝗯𝗹𝗲𝗮 𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮𝗼𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮̀𝗿𝗶𝗮 𝗽𝗲𝗿 𝗮 𝗹𝗮 𝗲𝗹𝗲𝗰𝗰𝗶𝗼́ 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝘃𝗮 𝗝𝘂𝗻𝘁𝗮 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗮.

Diumenge 𝟭𝟴 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗻𝘆 𝗮 𝗹𝗲𝘀 𝟭𝟵:𝟬𝟬 𝗵. a les aules del poliesportiu.
Us pregam assistència.
Aquest projecte esportiu requereix de l’ajuda i la presència de tots els que hi formam part: mares, pares, jugadors, delegats, patrocinadors, entrenadors i col·laboradors.
Us esperam a tots.