Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 580

Els judokes del Reshinkan van obtenir uns molt bons resultats 



Diumenge passat, 12 de març, a les instal·lacions del Poliesportiu És Figueral de Capdepera vam viure una autèntica festa del judo. El Trofeu de Cala Ratjada arribava a la seva 37a edició aconseguint reunir 203 joves esportistes. D’aquest 129 competien a l'apartat d'exhibició de randori i 74 a la competició. Les edats dels  joves esportistes oscil·laven entre els 3 i els 16 anys.

El campionat s'inicià amb les paraules de benvinguda per part de la representant de l’Ajuntament de Capdepera, la regidora d'esports senyora Marga Rico, que també  lliurà un trofeu distintiu a les escoles participants: Col·legi Frai Juníper Serra de Petra; els col·legis Molí d'en Xema, Jaume Vidal, Simó Ballester, La Puresa i el Renshinkan, de Manacor; de Sa Coma, el Punta de N’Amer, de Cala Millor, Na Penyal; de Sant Llorenç, el Mestre Guillem Galmès; de sa Colònia de Sant Pere, el Rosa dels Vents; d'Artà. El Poliesportiu Na Caragol; i els amfitrions del s’Alzinar de Capdepera, s’Auba de Cala Ratjada i el Renshinkan.

Els pares i acompanyants que van omplir la graderia van poder gaudir de l'evolució dels seus nins i nines aplaudint totes les actuacions.

Se van escoltat entre el públic molts elogis cap a l'organització Tots els actes van ser  puntuals, seguint l’horari i programació prevista.