Vist: 559

Cadet Femení Noah’s 57 - 62 Sa Indioteria

Ahir es va viure un partit molt emocionant al nostre poliesportiu, entre les cadets femenines i el conjunt de Sa Indioteria. El partit va estar molt igualat del minut 1 al 40 i amb dos equips varen tenir l’avantatge en diversos moments. Finalment, no es
va poder guanyar el partit, però les nostres jugadores varen demostrar que tenen molt de caràcter, lluitant fins al darrer segon. Lamentar la lesió d’una jugadora, n’Esther, que va patir una lesió a l’adductor a mitjans del 2n quart.

CB Capdepera Premini mixt - CB Joan Capo Inforavila

Segon partit a casa dels nostres nins davant un contrari amb un bon equip. Els jugadors han pitjat durant tot el partit i han lluitat totes les pilotes demostrant una gran actitud tant en defensa com en atac. Ens han faltat una mica de passades per fer un joc més col·lectiu, però amb el temps i els entrenaments estem segurs que ho millorarem fins a aconseguir els nostres objectius.

CIDE B 71 - CBC Infantil Mixt 28

Primer partit de la segona fase de la competició, en què el conjunt gabellí va competir al llarg de tot el partit, fent un gran esforç pel fet de ser només 6 jugadors. Les sensacions van millorant en un partit que no era senzill.

Cadet Masculí Café Noah's 82 - 50 Sa Pobla

Primer partit a casa d’aquesta segona lliga i segona victòria. El partit es va iniciar de manera  molt favorable per al conjunt gabellí amb un primer quart de 22 a 4 de diferència. Un cop establerta aquesta diferència el segon quart va ser molt més fluix. Emperò desprès del descans, el Capdepera va sortir amb ganes de matar i es va poder posar per davant. Molt feliços amb la intensitat demostrada i en la qual tant s’ha treballat.

Júnior Pinturas Romero 72 - 53 Hispania

Primer partit a casa en aquesta segona lliga. Encontre en què es va assolir la victòria gràcies al gran nombre de jugadors amb els que contàvem davant un Hispània amb pocs jugadors. El principi del partit va ser difícil, emperò després d’aclarir les idees, el Capdepera se’n va anar del partit amb esforç i joc en equip.

Mini Masculí Parera & Partner - C.B. Artà

El passat dissabte els nostres minis s'enfrontaren per tercera vegada als companys d'Artà, aquesta vegada a Capdepera. Els visitants, plens de baixes, lluitaren durant tot el partit amb sempre una molt bona aptitud mentre que els gabellins afrontaren un partit més còmode en què pogueren posar en pràctica molts dels conceptes nous que estan aprenent i a assolir nous reptes que se'ls planteja durant el partit. El grup està fent molt bona feina als entrenaments i l'evolució tant individual com col·lectiva es veu a cada cop més evident. Enhorabona i a continuar fent feina.

Son Servera 72 - 48 Sènior Masculí Café3

Partit molt complicat el que va haver de disputar l'equip sènior el passat divendres. Amb només 6 efectius i amb l'ajuda de dos juvenils, els gabellins visitaren als companys de Son Servera. L'encontre començà amb un mal plantejament, s'inicià amb una defensa zonal quasi sense practicar, per conservar forces, però la falta de pràctica i l'encert en el tir dels locals provocà un fatal primer quart amb quasi 20 punts de desavantatge. A partir d'aquí es plantejà fer un joc més conegut per als nostres, però més arriscat i donà resultat, igualant les forces amb un Son Servera que no posava les coses gens fàcils. Amb alts i baixos, els gabellins tingueren les seves oportunitats i inclús s'aconseguí arribar a menys de 10 punts de desavantatge, però la regularitat dels serverins i la falta de forces a l'últim període impediren la molt difícil remuntada. L'equip necessita tornar a tenir a tots els efectius i poder fer bons entrenaments per tornar a ser competitius. Enhorabona al Son Servera, moltes gràcies als juvenils que realitzaren un esplandit partit i molts ànims als nostres sèniors, que amb esforç i un poc de sort, tornaran a jugar com ens han demostrat que ho saben fer.

Capdepera Mini Femení In-Off - Calvià

El partit jugat pel mini femení el passat dissabte contra les nines del Calvià, va ser una gran evidència de l'evolució i la feina feta aquests mesos. Les sensacions sentides van ser molt diferents de les experimentades l'anterior partit, predominant en aquest la concentració, la companyonia i les ganes d'aprendre. A més, les nines van ser capaces de posar en pràctica, en la situació real de joc, tots aquells aspectes practicats als entrenaments podent veure una gran millora tant individual com grupal. Partit en què van demostrar la capacitat d'autosuperació que tenen, en ser capaces de tornar a recuperar la concentració inicial en aquells moments on amenaçava en sortir la son. Enhorabona a totes les nines que de cada vegada ho estan fent millor, a continuar treballant!