Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2079

 El Reshinkan comença amb bons resultats els Controls escolars: 6 primers, 2 segons i 4 tercers classificats




    El passat dissabte  a la seu de les competicions federatives de judo, el poliesportiu de Calvià, començà el curs 2008/09 amb el primer control escolar classificatori pel campionat de Balears, l’open cadet i el primer rànquing sènior validat per a la classificació del campionat d’Espanya. Varen prendre part de la trobada uns 150 al•lots i al•lotes, representant la quasi totalitat dels clubs de Mallorca.
   El Reshinkan va tenir una molt bona participació, amb 6 primers llocs, que és una excel•lent classificació, a més dels 2 segons i 4 tercers, que el situen capdavanter dels clubs. Els altres clubs a tenir presents són l’Olímpic (6 primers, 2 segons i 2 tercers), el Taikukan (3 primers, 4 segons i 5 tercers), el Mallorca Nord Judo (2 primers, 4 segons I 3 tercers), el Dojo Muratore (4 segons i 2 tercers ), el Ajuba i l’ED Mañes (1 segon i 1 tercer) i el Samurai i el CC Màlaga (1 tercer)
  
  Els grans protagonistes del Club de Llevant mallorquí són els següents:
  Primers classificats: CRISTINA ORTEGA, NEUS TIZÓN, AINA SUREDA BARCELÓ, JAUME SUREDA,NEUS POU, PAU RODRIGUEZ i LLUIS GALIÁN
  Segon classificats:CARME SUREDA MOREY i SANDRA BELTRAN.
  Tercer classificats:AINA SUREDA MOREY, ANTONI JOSEP MARTÍNEZ MARTÍNEZ, LLUIS GRIMALT BAUÇA i MARIA ORTEGA.