Gran organització tot i la manca de públic.  Levante UD 4 - Recreativo Huelva 2


Ens ho havien pronosticat i advertit. "Recre" i "Levante" és el clàssic del futbol-platja actual. El guanyador del partit probablement sia el campió de la lliga. I el partit no ens va decebre. Gran domini de la pilota, espectaculars xilenes, canvis de quatre en quatre, intensitat màxima en el joc i un resultat, tal volta, excessiu per als mèrits d'uns i altres. El Levante compta amb un gran porter, Eliot, titular de la selecció suïssa i guant d'or al passat mundial. El "Recre", Playas de Huelva, compta amb el davanter titular de la selecció espanyola, un jugador molt tècnic i de gran envergadura.







Gran partit. Emocionant. Que es pogué decantar cap a un i altre costat. De fet, el Levante marcà el 4-2 a dos minuts del final. Mentrestant, l'assetjament del "Recre" a la porteria llevantina fou contínua. Al final s'imposà l'equip amb més banqueta. El més complet.






Una organització perfecta que acull fins avui les tres jornades de competició i que es retransmet en directe per la web de la federació. Deu equips a Cala Rajada, més àrbitres i tot l'equip organitzatiu.





Hem après d'una tacada les regles particulars d'aquest dur esport sobre l'arena. Tres parts de dotze minuts. El porter sols pot tenir la pilota quatre segons seguits. No es permet el contacte físic. Les faltes no tenen barrera...Tot per fer-ho el més espectacular possible.






Horaris i lloc molt qüestionable. 11h, 12h, 16h, 17h i 18h. Aparcament de Es Figueral. Cap ombra. Un sol que torra el cul a les llebres. Cap espectador. Ni local, ni turista. A les acaballes del tercer temps els equips que juguen el partit següent ocupen les graderies. Una llàstima. El matí havia estat pitjor. 

Si algú hi vol anar, encara hi és a temps.




Alguns qüestionaran si el futbol-platja no s'ha de jugar a la platja. Si no hi havia altres opcions perquè a Son Moll no hi havia prou arena. Si s'ha de muntar un camp d'arena i graderies si no suposa cap promoció ni turística ni esportiva. Que cadascú tregui les seves conclusions. Tal volta en saber el cost de tot plegat.





Al final, esportivitat màxima i pols d'arena als ulls.