Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 871




 Els propers dies 20, 21  i 22 de miag se celebrarà a Capdepera tres jornades de la Lliga del Campionat d'Espanya masculí de futbol platja de primera divisió. La Reial Federació Espanyola de Futbol i la Federació Balear de Futbol duran per primera vegada a les Illes Balears, concretament a Capdepera, tres jornades de la Lliga de primera divisió de futbol platja masculí que se realitzaran en un mateix cap de setmana.

L’Ajuntament de Capdepera, a través del seu servei d’Esports crearan un zona on es pugui jugar a Es Figueral, en el pàrquing de la piscina. S’haurà de fer en aquesta ubicació perquè després d’haver decidit fer-ho a Son Moll (amb autorització de costes, explotació de les platges...), però el temporal del passat mes d'abril se’n va dur molta arena de la platja. Així, no és factible realitzar l'esdeveniment esportiu en la platja de Son Moll, que era  l’idea inicial per a promocionar les platges del municipi. També cal tenir present que Cala Agulla i Sa Mesquida no tenen autorització de Xarxa Natura de Medi Ambient ja que els tècnics no aprovaren el projecte presentat.

Des del Servei d’Esports se treballarà per poder realitzar aquest esdeveniment esportiu, en el que participaran els deu equips de primera divisió  (de futbol platja hi ha dues lligues i  s’ha aconseguit que vengui la lliga de primera divisió). Hi ha dos equips de Cadis, un equip de València, un equip de Madrid, un equip d’Huelva, un equip de Múrcia, dos equips de Melilla, un de Marbella, un de Catalunya ...

Esperem que hi hagi bona resposta del públic, ja que veure jugar aquests equips de primera divisió de futbol platja és tot un espectacle, i que pugui atreure seguidors del poble i de Mallorca.

Aquí teniu els partits de cada una de les jornades previstes amb els horaris prevists. Així com tinguem altres informacions les anirem publicant.