Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 951

 

Escoleta
Dissabte passat es va dur a terme una diada esportiva a Manacor pels més menuts, on varen participar diferents clubs de la comarca. Va ser un matí molt divertit i ben entretingut pels nins, que varen compartir moments de bàsquet amb altres companys i companyes.
 










C.B.Capdepera Premini Femení- Àgora Portals
Partit molt entretingut de les nostres nines. A la primera part del partit varen sortir molt adormides i no tingueren moltes opcions de posar en pràctica el treballat durant la setmana, però les ganes de jugar va fer que el partit s'animés i varen arribar les bones accions, amb una bona actitud i robant pilotes per poder jugar com sempre ho fan.
Donar les gràcies al club d'Àgora i desitjar-los el millor per la resta de temporada.





Sa Indioteria 72 - 66 CB Capdepera Noah’s Infantil mixt
Derrota dels infantils davant un rival directe a la lliga. El partit va estar molt disputat els 40 minuts, amb un marcador amb poca diferencia, però els gabellins varen anar per davall durant la major part del partit. Al final els punts varen quedar a casa del local, amb la sensació d’haver merescut un resultat diferent.





 


CBC Pinturas Romero Júnior Masculí 75 – 65 Santa Mónica
Segona victòria consecutiva per al júnior masculí davant un rival en la mateixa posició a la lliga. Vam anar tot el temps a pocs punts de diferencia i l'avantatge s'anava intercanviant entre els dos equips. Als darrers moments del partit, el juvenil de Capdepera amb molt bona defensa i cistelles ràpides va aconseguir fer-se amb el partit.