Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1116



C.B. Capdepera Café3 71 - 63 Viubasquet

A la fi arribà la victòria de l'Insular Masculí, que s'enfrontà al Viubasquet Bunyola, un rival directe al qual s'ha aconseguit guanyar tant a l'anada com a la tornada. Respecte al partit no hi ha gaire a dir, es començà fluixet i amb defensa zonal, ja que a l'inici només es disposaven de 6 jugadors. Al segon període arribaren els jugadors restants i es va poder implementar un joc més arriscat, sobretot en defensa. L'encontre no va ser el millor de la temporada, però el nostre insular va mantenir el matx controlat sense haver de passar molts de problemes, tot i el resultat ajustat final.







C.B. Capdepera mini mixt - Joventut Mariana

El Mini mixt va rebre la visita dels companys de Sóller, un equip molt semblant al nostre del qual els jugadors i jugadores del Capdepera tenien un molt bon record del partit disputat a l'anada, pel bon comportament, competitivitat i companyonia que es va viure. Aquest encontre no fou diferent i els dos equips lluitaren de valent intentant mostrar la seva millor versió. Els nostres minis realitzaren un dels millors partits de la temporada realitzant un joc més ampli, a on trobaren més espais per poder passar la pilota o entrar a cistella. Tot i que encara queden coses per millorar (comportament, aptitud, gaudir més del partit), a poc a poc es veu la millora d'aquest grup que creix a pas ferm.


 



Bàsquet Club Santanyí 54 - 64 CBC Pinturas Romero Júnior

Partit disputat en una pista difícil. L’encontre entre els juvenil de Capdepera i els de Santanyí va discórrer de manera molt lenta, a on no va destacar l’encert, però si la feina conjunta dels nostres joves que, encara que tengueren errades i suportaren moments durs al llarg del partit, aconseguiren la victòria davant el seu rival.



 #aravadeboaravadebàsquet