Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1084

César Cano Traba



Entrenador de l'equip Pre benjamí de l'Escolar








César de 43 anys va néixer en Santa Coloma de Gramanet (Catalunya), va venir a Capdepera als 2 anys.

César va ser jugador de l'Escolar des de benjamí a juvenil, el seu lloc habitual era de defensa, posició que on hi jugava molt bé, però com molts jugadors en acabar la seva etapa de juvenil, en la temporada 1996-97, per diferents motius deixà de practicar el futbol.

Eloy Cano fill de César també va seguir els passos del seu pare sent jugador canterano de l'Escolar des de pre benjamí a juvenil. En Mateo, el seu fill petit, està jugant en l'equip que entrena.

Ens alegra molt que una persona com César entreni a l'equip pre benjamí. Nins en una edat en la que un bon entrenador té molta importància. A César en en la seva etapa de jugador després seguint al seu fill, (jugador) per a poder entrenar legalment té el títol d'entrenador li ho va fer l'any 2018, d'aquesta manera està preparat poder desenvolupar la seva labor.

Li preguntam:

-A què es deu la teva nova faceta d'entrenador?
- M'agrada molt el futbol, quan jugava el meu fill major estava en la graderia esperant que acabés l'entrenament o el partit i pensava que m'agradaria entrenar-los.

- Quantes temporades portes entrenant?
- Vaig començar a entrenar l'estiu de 2018 en la escoleta que era on jugava Mateo el meu fill petit, amb aquesta són tres temporades que entren, les dues primeres en la escoleta i aquesta als pre benjamins.

- Les teves aspiracions d'entrenador?
- Aprendre cada dia i que ens ho passem tots bé.

- El que més aprecies dels teus nins?
Les ganes que hi posen cada dia que hi ha entreno, tot el que lluiten en els partits encara que sigui contra nins majors que ells…

- Què els demanaries per a millorar el seu progrés?
- Que continuïn fent-ho així de bé. Estan fent una temporada espectacular després de dos anys que han estat difícils per a ells amb la pandèmia.

- Quants entrenos a la setmana?
- Entrenen tres dies a la setmana, dilluns, dimecres i dijous a les 18,30 més si tinc sort 20 minuts de dutxes.

- Com els distribueixes?
- Els dilluns solem fer algun joc, treball de coordinació, després tècnica individual ofensiva i defensiva, acabem en partit. Els dimecres fem una miqueta de tàctica, exemple possessions  8v3  com jugar contra els sistemes 3-3-1 o 2-4-1 treball de coordinació i acabar en un partit.

Els dijous els dediquem a coordinació i xutades a porteria.

- Joc net en el teu equip?
- Després del partit independent del resultat jugadors i entrenadors ens fem tots unes fotos. Quan juguam a Capdepera el club ens pr
epara a tots uns bocatas boníssims o una mica de fruita, de vegades quan juguem fora ens fan el mateix a Felanitx, S´Horta, Son Servera, etc.



- Manolo Fernández Fernández el teu segon i delegat?
- Manolo és un fenomen, el conec del judo, m'ha ajudat i m'ajuda molt desinteressadament, des d'aquí vull tornar a donar-li les gràcies.


L'equip pre-benjamí 

Dempeus, esquerra dreta: Mouhamed Saw, Mauro Mancuso Gallego, Ian Barrantes García, Gerard Cruz Sureda, Juan Massanet Ferrer, Izan Rodríguez Cañas, Mateo Cano Otero.
Ajupits: Ian Agustín Alcoba
 Parets, Miquel Vázquez Orpi, Alex Hermosa de la Parra, Toni Ribot Pellicer, Ángel Domínguez Granda, Adrián de Benedetti Rodrigo, Daniel sant Josep Rodríguez. Falten a la foto Thiago Lacovetti Peralta i Juan Mingorance Fernández tots dos jugadors de la plantilla.




Miquel Bestard