Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1029



Dissabte, 26 de març, se va celebrar la primera Diada de les categories sub-9 a sub-12 a les instal·lacions d'atletisme d'Es Figueral.  La Diada d'Atletisme va reunir devers 200 nins i nines, amb una important participació del Club Caludia Troppa Sport Center que arribà a la cinquentena de joves atletes.



La Diada ha estat organitzada pel Servei Municipal d'Esports, amb el Club Claudia Troppa, la Federació i el Consell de Mallorca, que han preparat tot un seguit de proves dirigides per monitors. 

 


A rel d'aquesta prova, Capdepera ha estat la protagonista de l'episodi d'aquest dijous 31 de març del canal Atletismo Balear. El programa inclou una crònica de la jornada de pista dels Jocs escolar, celebrada dissabte 26, a la pista d'Es Figueral, a més a més de bons consells i una completa entrevista a Claudia Troppa.



D'altra banda, com ja cmentàven, na Paula i n'Ines Lorenzo han participat al seu primer Campionat d'Espanya individual. En aquest cas a la pista coberta de Sabadell on han aprés i gaudit d'aquesta experiència, que només haver assolit la mínima, ja era un objectiu aconseguit. Ara els queda seguir treballant mirant cap a la temporada d'aire lliure.