Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 815
Els petits del Reshinkan brillen al festival de judo de Cala Rajada


 

El Renshinkan va organitzar la festa del judo infantil de Cala Rajada 2022, enguany arriba a la 36a edició. Cal destacar que va comtar amb un equip organitzatiu molt ben compenetrat que va convèncer i va donar seguretat als participants en aquest trofeu, un dels tornejos de més ressonància del territori Balear. 

Van participar 200 esportistes dividits en dos grups que van utilitzar els deu tatamis habilitats per a l'ocasió. Les modalitats en joc van ser l'exhibició de randori i la competició, amb edats reservades per judokes de 3 a 15 anys. Els combats van aixecar expectac i van ser molt aplaudides pels allà presents, no de bades en aquests combats comencen a destacar-se futures promeses del judo Balear.

Tot això passava el passat diumenge, dia 27 de març,  al Poliesportiu és Figueral de Capdepera on 14 escoles va ser presents: Col·legi Fray Juniper Serra (Petra); de Manacor els Col·legis Jaume Vidal, Simó Ballester, Puressa, Moli d'en Xema, i el Renshinkan; de Sa Coma el Punta de N'Amer; de Sant LLorenç el Mestre Guillem Galmes; de Cala Millor na Penyal; d'Artà el Poliesportiu Caragol; de la Colònia de Sant Pere, Rosa dels Vents; i els amfitrions gabellins,  l'Alzinar de Capdepera, S'Auba de Cala Rajada i el Renshinkan.

Enhorabona als participants i organitzadors!

Josep Mascaró