Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1222
Escolar 0 – Espanya 3


Benvinguts siau estimats lectors tots quan sou...
Partit de futbol corresponent a la trentena jornada del campionat de lliga de primera regional. Un partit que en un principi semblava assequible i en possibilitats d’aconseguir punts s’ha convertit amb una cruel decepció. Una més d’aquesta temporada amb gust de decepció. De fet, l’Escolar, al partit d’anada, va obtenir la seva primera victòria lluny del Figueral. Però avui no ha pogut ser...

Acabat el partit d’avui ens ha quedat una trista sensació. Malgrat aquesta sensació ens costa acceptar que l’efecte revulsiu que suposà la nova contractació d’Isma Venera fins aquí ha arribat. Ara mateix l’equip està exactament al mateix punt de quant en Maties Ramis va fer una passa a un costat per deixar pas a una renovació que signifiques aire fresc i un revulsiu per l’equip. Sabem que en Venera és un lluitador com pocs entrenadors i farà tot el possible i impossible per revertir aquesta sensació que ens ha quedat avui després d’aquest partit tan dolent.



L’alineació que ha tingut a bé presentar l’entrenador verd-i-blanc per enfrontar-se a l’Espanya de Llucmajor ha estat la següent.
Alexis sota pals. A la concebuda línia de tres centrals en Granados, en Franco que avui reapareixia després d’uns quants de partits d’absència i en Campos. Tots tres han fet partits millors al d’avui. Com a pivot en Toni Miquel Fajardo que ha jugat amb certes molèsties musculars. Aqueixes mateixes molèsties no li han permès acabar el partit ni jugar al nivell a què ens té acostumats. A la banda dreta en Toni Serapio, pel nostre gust, massa lluny de la porteria i de l’àrea contrària. S’ha cansat molt prest i ha deixat de fer ajudes amb defensa. A banda esquerra un desconegut Garcia que no ha pogut entrar en joc en cap moment del partit. Al centre del camp en Barrantes que no ha estat malament i en Lluís Maya que fora dubtes ha sigut el millor de tots. S’ha desferrat un gran partit el petit dels germans Maya, llàstima que la resta de l’equip no l’hagi pogut acompanyar. A la punta de l’atac en Ruedas que està molt lluny de ser aquell jugador que, jugant a banda dreta, feia vertaderes filigranes amb la pilota, tenia gol i ens va enamorar a tots el que estam patint a la grada. Hèctor Herrera com a segon punta que sí que ha tingut qualque centelleig de bon jugador, però que no ha bastat per poder dir que ha fet un bon partit. Un Nico Salazar que ha sortit des de la banqueta. Segueix molt lluny d’un estat de forma i joc acceptable. També han participat anecdòticament del joc: n’Abdu II que ha estat tan malament com sempre, en Colau Sureda que no ha tingut temps d’entrar en joc i en Juanlu Flaquer.
Avui les absències han sigut en Javi Maya que malgrat vestir-se no pot jugar perquè continua lesionat. En Lliteres també continua lesionat. N’Abdu I i n’Edu complien cicle de targetes. En Torres que després de les absurdes protestes de dins Llubí li han caigut cinc partits de sanció.





A la primera part, així mateix, podem dir que s’ha vist un partit disputat amb alternatives per part dels dos equips. L’Espanya s’ha presentat amb dos jugadors, dins l'onze inicial, el número sis i el número catorze, que amb la seva encertada participació han decantat les forces i el marcador de cap als seus colors. No ha sigut una primera part brillant per cap dels dos equips, però almenys hem vist un cert nivell de futbol.

A la segona part els jugadors de l’Escolar, massa prest han acabat els xítxeros. Molt aviat i després d’una bona jugada trenada per la banda esquerra de l’equip visitant l’Espanya a posat el zero a un al marcador. Seria el minut cinc de la represa i aquest inoportú gol ha fet molt de mal dins els ànims dels jugadors locals. Tant de mal ha fet que no hem estat capaços de redreçar la posa. Amb el zero a un encara s’esperava la reacció dels verds que, malauradament, no ha arribat. Més aviat tot el contrari, després d’una sèrie de trets seguits sobre la porteria de n’Alexis la jugada ha acabat amb un clar penal per unes mans d’en Franco salvant el gol sota pals. Aquestes mans li han costat la targeta vermella que ha deixat a l’Escolar amb un jugador menys i amb zero a dos pràcticament definitiu. Amb un jugador menys i l’equip totalment descompost no s’ha pogut fer front a l’equip de Llucmajor que en tot moment s’ha mostrat superior. A les acaballes del partit un jugador de l’Espanya des de la meitat del mig camp de l’Escolar amb una excel•lent vaselina a posat el zero a tres definitiu que deixa a l’equip tocat i contra les cordes.






Tenim tota una setmana per fer feina amb la intenció de reorganitzar la situació de l’equip i tornar a provar-ho dins el Playas de Calvià B. Un equip que malgrat ocupar una situació discreta a la taula classificatòria ens posarà les coses molt complicades. Esperam, de veritat, una reacció per part de tota la plantilla. De no ser així aquests nou partits que resten seran molt llargs i complicats de jugar amb certa dignitat.

Decebuts i trist o deixem aquí. La setmana que ve ja en tornarem a parlar...
Visca l’Escolar victoriós!



Biel Torres