Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1119
Etapa 4. Miquel se reincorpora a la cursa

 

Etapa 4 Greyton - Greyton
82 km 1650m

Després de passar tot el dia d'ahir descansant, amb mal de cap i malestar general, en Miquel es va aixecar amb un altre cos. Sembla que el descans li va fer profit i es va trobar amb ganes de tornar partir. L' organització de la Cape Epic permet tornar a sortir (tot i que amb un dorsal diferent i fora de classificació) si només es deixa d'arribar a meta un dia. Per tant en Miquel, com només va a ser ahir que no participà  va aprofitar per tornar a reenganxar-se a la cursa, tot i que el varen fer partir darrera de tot.

El dia no va començar amb bon temps, una pluja fina va aparèixer abans de la sortida i els acompanyà durant 40 quilometres fins que va sortir el sol. En Miquel anava remuntant,  sense forçar la màquina, fins que varen deixar les pistes amples per un camí que enfilà a tots els corredors en fila d’1. Allà ja no era possible avançar, així que es va omplir de paciència i va anar fent.

La meta era arribar d'avituallament a avituallament i tot i que no podia menjar res, al manco bevia i repostava. Els darrers quilòmetres li varen costar una mica, les forces i la falta d'aliment es varen fer notar, però finalment arribà al campament amb un somriure.


Carlos Blanes