Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1085
Etapa 2. Una etapa molt dura












Etapa 2. Lourensford-Greyton

123 km 2350m 

Després de la decepció de la retirada d'en Carles, a en Miquel Alzina no li quedava d'altra que continuar. Tocava l'etapa més llarga d'aquesta edició que, després de la batalla del dia anterior, se presentava amb molt de respecte. Per sort, tot i que de bon mati no feia gens de fred, el dia va sortir emboirat i això va fer que la temperatura davallàs dràsticament, afavorint les condicions per a fer bicicleta. Per desgràcia es va aixecar molt de vent en contra, i el recorregut va ser en molt de trams per pista ampla, que pareixia que mai s'acabava.

Els participants van haver de lluitar contra un vent infernal fins l'arriba, cosa que va fer que l'etapa tornàs a ser duríssima, sobretot per en Miquel que va rodar tota l'etapa en solitari. De fet, l'organització va haver d'ampliar 1 hora més el temps de tall, fins a fer-se fosc, per la quantitat de ciclistes que encara no havien arribat. En definitiva, un començament de Cape Epic dels més durs que es recorden.



En Miquel arribà dins els 170 primers amb un temps de 7 hores i 47 minuts.

Demanem disculpes pel retràs amb les cròniques, Ahir es va girar tot i en Miquel tampoc va poder sortir a fer la 3a etapa, però ha tornat a reenganxar. Us seguirem informan.