Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 859




𝗕𝗮̀𝘀𝗾𝘂𝗲𝘁 𝗖𝗮𝗹𝘃𝗶𝗮̀ 𝟱𝟭 - 𝟰𝟴 𝗖.𝗕. 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗳𝗲́𝟯 Sènior Masculí
𝗖.𝗕. 𝗔𝗹𝗰𝘂́𝗱𝗶𝗮 𝟲𝟵 - 𝟱𝟰 𝗖.𝗕. 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗳𝗲́𝟯 Sènior Masculí
𝗖.𝗕. 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗳𝗲́𝟯 Sènior Masculí 𝟳𝟬 - 𝟳𝟱 𝗖.𝗕. 𝗟𝗹𝘂𝗰𝗺𝗮𝗷𝗼𝗿

Competir i competir, aquesta és l'aptitud i el caràcter d'aquest grup, que tot i haver jugat tres partits en una setmana, amb baixes i contra rivals forts de la categoria (primer, tercer i quart), han estat capaços de lluitar fins al final per la victòria. No enganarem, fa mal haver perdut quatre partits a la lliga amb marcadors molt ajustats que s'escapen per una última cistella o per un petit detall. Contra el Calvià i el Llucmajor, els nostres sèniors tengueren el darrer tir per empatar el matx mentre que contra l'Alcúdia (primer classificat amb cap derrota a la lliga), el nostre equip el posà contra les cordes arribant als últims 5 minuts d'encontre amb possibilitats de lluitar-lo. El desgast físic comença a passar factura i aquesta setmana tornen a jugar dos partits. Només cal donar molts ànims a l'equip i encoratjar-los perquè continuïn competint d'aquesta manera.




𝗖.𝗕.𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗻𝗶 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗻𝗶́ - 𝗟𝗮 𝗦𝗮𝗹𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗣𝗮𝗹𝗺𝗮

Dissabte passat les més petites del club tornaren a gaudir del bàsquet, aquest cop contra les companyes de La Salle. El partit està marcat per l'autosuperació i la motivació. L'aprenentatge va ser continu durant tot el partit, en aprofitar cada situació per aprendre de l'errada i posar en marxa nous coneixements, no aturant així d'evolucionar. L'actitud presentada per totes les nines és d'admirar en no baixar l'ànim en cap moment, animant-se constantment entre elles i mantenint les cares d'il·lusió tot el partit. Tots els entrenadors estam molt contents d'elles! Enhorabona, nines!





C.B. Sa Cabaneta - C.B. Capdepera Mini Mixt

El nostre mini visità als companys de Sa Cabaneta, un equip molt semblant al nostre, però que va saber competir millor. L'encontre va estar marcat per les desconnexions tant dins com fora de la pista i per la falta d'aptitud. Un partit que serveix per aprendre i analitzar. Ara els nostres jugadors i jugadores saben que l'equip juga tant a la pista com a la banqueta, que no es pot deixar de lluitar en cap moment i sobretot, que el bàsquet és per gaudir-lo i no per frustrar-se ni tenir-li por. Ànims a aquest grup que a poc a poc va aprenent i millorant.




𝗖𝗕 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮  𝗡𝗼𝗮𝗵’𝘀 𝗜𝗻𝗳𝗮𝗻𝘁𝗶𝗹 𝗠𝗶𝘅𝘁 𝟲𝟳 - 𝟳𝟬 𝗣𝗼𝗿𝗿𝗲𝗿𝗲𝘀

Partit molt emocionant el viscut divendres a Capdepera amb el nostre equip infantil. El partit va estar ajustat en el marcador des del primer moment fins al darrer. Tant és així que va arribar al final dels 40 minuts amb un empat que va provocar que s’hagués de jugar la pròrroga. Finalment els visitants es varen dur la victòria, però perfectament podria haver quedar a casa. Enhorabona als jugadors i jugadores per la feina feta.


 


𝗖𝗕𝗖 𝗣𝗶𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮𝘀 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗿𝗼 𝗝𝘂́𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗠𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶́ 𝟴𝟭 - 𝟳𝟰 𝗕𝗖 𝗗𝗲 𝗹𝗮 𝗖𝗿𝘂𝘇

Encontre a on els dos equips tenien molt clares les seves estratègies. El Capdepera pujà el ritme del partit des del minut 1 per a poder fer front a una defensa zonal molt tancada a on els locals varen dependre molt del tir. Gràcies a la feina en el rebot tengueren més oportunitats de tirar i ficar cistelles. Després d’un partit bastant ajustat, amb l’avantatge al marcador, el juvenil va acabar el partit amb una victòria a casa després de molt temps sense guanyar davant la seva afició.





#aravadeboaravadebàsquet