Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2659

 El globus de Capdepera
ha tornat aconsenguir
l’objectiu de quedar entre
els millors d’Espanya i
participarà a l’Europeu
2009.


Crònica i espectaculars  fotografies de la darrera cursa.

Image

   En la darrera prova del calendari nacional de globus aerostàtics celebrada a Catalunya s’ha aconseguit novament l’objectiu d’entrar a l’equip nacional per a participar al Campionat d’Europa, a França, l’agost de 2009.
   El nombre d’equips serà entre 100 i 110 i Espanya n’aportarà 4 o 5.
   El rànquing nacional el formen més de 40 equips i Jordi Aracil, pilot d’Illes Balears Ballooning, ha acabat l’any en 4ª posició.

Image

   El Campionat de Catalunya d’enguany no ha estat tan exitós com el 2006 (Campió) i el 2007 (Subcampió). En aquesta ocasió l’objectiu era classificar-se i sent conservador (tàctica Hamilton) la 7ª plaça ha estat suficient per assolir l’objectiu. L’equip gabellí tenia 3 rivals que li podien prendre aquesta 4ª posició, l’equip basc, l’equip valenciá i un equip català.

Image

   S’han disputat 4 vols i 13 proves entre el divendres 7 i el diumenge 9 de novembre, on hi havia 16 participants. El campió ha estat n’Àngel Aguirre, que tambe va ser el campió d’Espanya d’enguany, el basc Joseba Mendikoetxea ha acabat segon, però no li ha estat suficient per passar davant en el rànquing, mentre que l’equip valencià va quedar per darrere. El més perillós per a l’equip gabellí va ser el bon campionat del Carles Figueras, que tenia la 5ª plaça al rànquing i optava a la 4ª. Un bon marcatge durant tot el campionat, en el qual el català i el gabellí Jordi Aracil varen anar paral·lels a la classificació, va acabar amb les possibilitats del català.

Image


   Esperam que les fotos us faran veure millor l’espectacularitat d’aquest esport. Clicau damunt la següent per ampliar-la:


   L'equip vol agraïr el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, ja que desgraciadament no disposam de cap sponsor per a aquests campionats, on costa molt classificar-se per a “champions”.

GRÀCIES
www.ibballooning.net

__________

Enhorabona a Jordi Aracil i tot el seu equip. Un luxe per a Capdepera, a Capdepera i de Capdepera.

Cap Vermell.