Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1271






ISMAEL VENERA CARBALLO


 Jugador i entrenador








Va néixer el 19 -11-1983

CURRÍCULUM

Jugador durant 3 temporades en tercera divisió amb el  Manacor, Serverense i Artà, 5 temporades en preferent: una amb el Serverense i 4 amb l’Escolar.

Amb el Serverense va ser convocat i va jugar partits amb la selecció Balear de preferent. 

El currículum  d’Ismael, tant de futbolista com d’entrenador, és molt extens. De jugador va començar en la pedrera de l’Escolar; en edat benjamí, amb en Manuel Trinidad, va ser convocat per a  la selección Balear benjamí; de l’Escolar va passar al Mallorca cadet on va jugar dues temporades, després mitja temporada de juvenil amb el Mallorca per tornar  a  l’Escolar en el qual va  acabar la temporada i va alternar partits amb els juvenils i el primer equip; a continuació va seguir una temporada en el Badia de preferent; Manacor en 3ª divisió; Escolar preferent; Serverense en 3ª divisió; Artà en 3ª divisió; Serverense  preferent; i va tornar a l’Escolar, en la temporada 2010-2011, per acabar la seva etapa de jugador i començar la seva faceta d’entrenador amb l’equip aleví f.11.

D’entrenador a l’Escolar:
Temporada 2010-2011 aconseguí, juntament amb el seu equip aleví, el subcampionat de 2ª regional f.11.

Temporada 2015-16, amb n’Àngel Domínguez, aconseguiren donar-li la volta a una trajectòria que anava a la deriva amb el primer equip de l’Escolar. 

Temporada 2016 -2017  va entrenar els juveniles de l’Escolar i va fer ascendir l’equip de primera regional a regional preferent.

I la temporada següent, 2017-2018, va mantenir el juvenil Escolar en la primera preferent; l’equip va estar a punt de jugar la lligueta d’ascens i  va ocupar un impensable 4t lloc darrere de l’At. Rafal, La Unión i At. Baleares.

Temporada 2018-2019, fou sabàtica. Va voler descansar per tornar a fitxar, el 2019-2020, per l’Escolar en Segona regional. Va classificar l’equip per  jugar la lligueta d’ascens a primera regional, però va perdre el primer partit de playoff i va quedar eliminat.

2020-2021 Comença una altra temporada amb el primer equip de l’Escolar i, després de tres intents, l’objectiu és l’ascens a primera regional. Aquesta temporada s’aconseguí l’ascens a primera regional, que era el fi, des del principi, de la directiva encapçalada per Bernat Palmer.







Totes els capítols de l'Escolar, que heu llegit a aquestes pàgines, molt aviat al llibre:

que es presentarà al Centre Cap Vermell divendres dia 4 de març a les 19h