Vist: 891
Maria Servera campiona de Balears sub.14

Diumenge passat, 13 de febrer, va tenir lloc a la ciutat d'Inca el Campionat de les Illes Balears de cros de les categories sub.14 en endavant.

Amb la participació d'atletes de totes les illes, el colofó ​​d'or final per al club al final de temporada va ser per a dos dels nostres atletes Maria Servera i Salvador Brunet.

Maria Servera aconseguí el títol de campiona de Balears a la categoria sub.14, fent així el seu doblet amb el títol de campiona de Mallorca, en un circuit molt exigent i una distància de 2.5 quilòmetres, on va estar donant un gran espectacle amb el mà a mà amb l'atleta eivissenca, fins a falta de 300m quan Maria optà pel canvi de ritme i així va aconseguir l'or. Cristina Miquel en la mateixa categoria quedo en la posició onzena.

L’altre gran protagonista va ser Salvador Brunet a la categoria sub.18, encara que va obtenir una quarta plaça que sembla una mica amarga, des del club i  ell mateix la vam celebrar amb molta satisfacció, ja que en aquesta categoria els 4 primers es classificaven directament per al campionat d'Espanya de cros que se celebrarà el proper mes a Getafe (Madrid)- Per al club serà el primer atleta classificat per a un campionat com aquest.

A les altres categories van córrer Pau Gili, Toni Germeroth i Aitor Benguechea en sub16; i Miquel Femenias en sub.14.

A més hi va haver carreres per als menors fora del campionat de Balears, on Maria Femenias, sub.12, va ser la millor dels escolars quedant 2a a la seva carrera.