Vist: 988
Martí Cerdà campió de Balears absolut en salt d'alçada

El passat dissabte, 5 de febrer, va tenir lloc el campionat de les Illes Balears absolut a la pista d'atletisme de Can Misses (Eivissa).

Es van classificar 4 atletes del club, amb les seves respectives marques mínimes, que es demanen per poder participar en aquest campionat. Les germanes Inés i Paula Lorenzo, Martí Cerda i Francesc Alzina. Primera medalla d’or d’un campionat balear absolut per al club.

A la sessió del matí van competir els 4 atletes gabellins a la prova dels 60m llisos, on Inés i Francesc van millorar les seves marques personals i amb aquests bons temps es van classificar per a la final B. Inés va acabar en la posició 10a i Francesc 13è. Paula i Marti no van tenir bona cursa.

Paula Lorenzo

A la tarda començaven les al·lotes amb el salt de longitud, que amb el cansament arrossegat del matí no va sortir absolutament res, una tarda difícil per a totes dues, però es van emportar l'experiència de saltar amb les "majors".

Paula Lorenzo, al salt de longuitud

Inés Lorenzo, al salt de longuitud

Alhora va córrer Francesc la seva semifinal dels 200m llisos, on també va millorar el seu registre personal.

Francesc Alzina

Ja només quedava per saltar en Martí, cal esmentar que no arribava al cent per cent, ja que venia arrossegant unes molèsties en un isquiotibial, per això al matí tampoc no van ser bones les sensacions als 60m llisos. Tot i així es veia competitiu i amb ganes.

Un concurs molt net (pocs nuls) fins i tot deixant passar l'alçada de 1.83, salt 1.86 a la primera i aquest salt va ser el de la confiança, 1.89 va ser el salt guanyador encara que no a la primera, però suficient per guanyar els seus contrincants que no van poder amb aquesta alçada. No va continuar saltant per cuidar aquest isquiotibial, ja que va saltar la marca mínima per al Campionat d'Espanya sub.18 del 5 i 6 de març a València.