Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1087
Quatre primers, tres segons i un tercer classificats.



S'inicia el rànquing escolar organitzat per la Federació Balear de Judo, en el qual uns 50 esportistes vinguts de la gran majoria de les escoles Mallorca van començar puntuar per a la classificació del Campionat de Mallorca. La data prevista per al campionat és a principis de març. Les edats reservades són dels 13 als 17 anys, tant per nins com nines.

El Renshinkan va obtenir un molt bon resultat: set van ser els joves atletes que van prendre part i tots  set van fer pòdium.  El resultat va ser 4 primers, 2 segons i 1 tercer lloc. Aquest resultat situen al Reshinkan en una excel·lent posició de la taula.

Els protagonistes són els següents:

Primer lloc: ALEX NIKOLAEV, ERIC LADO, ISMAEL GARCIA i DEBORA BRIGUITTE CORDOVA.

Segon lloc: JAUME JOAN MAS i JOAN TONI GALLARDO

Tercer lloc: MARC VIVES ESTELRICH

 

El proper cap de setmana, Adrià Cardoso Bauzà i Soy Toni Frans Theunisse, disputaran la final del Campionat d'Espanya 2020/ 2021, a Madrid

Adriàn i Soy estan ultimant els detalls per a la preparació del Campionat d’Espanya. Madrid serà la seu d'aquest gran campionat en què prop de 800 participants, tant esportistes com tècnics, mesuraran les seves forces per alçar-se amb la millor medalla.