Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1002


Insular Masculí. Son Servera 52 - 82 CB Capdepera Café3.
29 d'octubre 2021

Victòria còmoda de l'insular masculí davant el Son Servera que jugava com a local encara que el partit es jugà a Capdepera, amb motiu de les futures obres a la pista. El conjunt gabellí no va fer un bon partit, desconnectats per moments i sense idees clares en el joc estàtic, però un altre cop, la seguretat al rebot defensiu, la sortida al contraatac i el tir exterior, foren les armes més efectives que empraren, contra un Son Servera jove que poc va poder fer davant el físic gabellí.



Al final, victòria clara dels nostres sèniors que agafen impuls per enfrontar-se al primer classificat de la lliga el pròxim partit. Enhorabona i ànims.



CB Capdepera Preminis
29 i 30 d'octubre 2021

Les ganes de bàsquet, la il·lusió de jugar, la diversió i els nirvis han marcat el primer partit dels nostres Preminis.
Molt contents dels nostres nins i nines que ho han fet d'allò més bé. Amb moltes ganes de seguir veient l'evolució de tots i totes!



CBC Pinturas Romero Júnior Masculí 66- 79 Sant Josep
30 d'octubre 2021

Un partit molt fluix per part dels juvenils de Capdepera, cal destacar que la humitat a la pista va fer que els jugadors patinessin al llarg de tot l'encontre, però tot i això, el Júnior de J. Ferrera no va saber canviar la mentalitat i això va costar el partit.

Els al·lots van començar molt poc concentrats encara que, poc a poc, es van anar ficant en el partit, fet que no va ser suficient per tal d'escurçar la diferència que va interposar el rival al principi del partit i que es va mantenir a la resta de l'encontre; donant com a resultat la derrota del conjunt gabellí.

Amb molts punts que treballar, però amb la vista cap al davant per aconseguir totes les fites que per a aquest equip es  tenen plantejades.



Partits setmana

Aquí teniu els partits de la setmana. Com ja sabeu hi ha previsió de canvi en el parquet de la pista i estem avançant partits a casa. Divendres el Sènior Café3 s’enfronta amb el Zona5 de Manacor, encontre ben interessant ja que els dos equips estan al cap davant de la classificació. Dissabte els nostres minis parteixen ben prest cap a Sineu i el nostre Premini Femení s’estrena en el seu primer partit contra el Montuïri. El mateix dissabte a mig dia l’Infantil Noah’s Mixt contra el Felanitx i per acabar un dia intens de bàsquet els nostres Júniors jugaran contra el Manacor. Així és que no tens excusa per poder gaudir del bàsquet al llarg del cap de setmana, vina a animar!!

 

#aravadeboaravadebàsquet